Dolar 32,1894
Euro 34,9829
Altın 2.507,06
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Kastamonu’da ölen polisin bahçesine gömdüğü söylenen el bombaları aranıyor

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir ay önce hayatını kaybeden polis memurunun evinin bahçesine gömdüğü iddia edilen el bombaları için arama çalışması başlatıldı.Çeşitli illerde görev yaptıktan sonra 2013 yılında emekli olan polis Mustaf…

Kastamonu’da ölen polisin bahçesine gömdüğü söylenen el bombaları aranıyor
31 Ağustos 2023 15:43
61
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir ay önce hayatını kaybeden polis memurunun evinin bahçesine gömdüğü iddia edilen el bombaları için arama çalışması başlatıldı.

Çeşitli illerde görev yaptıktan sonra 2013 yılında emekli olan polis Mustafa Odabaşıoğlu (63), bir ay önce hayatını kaybetti. İlçede 2 katlı müstakil evde yaşayan Odabaşoğlu'nun kızı S. Odabaşoğlu evin tıkanan giderini açtırmak istedi.

İddiaya göre Mustafa Odabaşoğlu'nun eşi F. Odabaşoğlu ise eşinin evin bahçesine el bombaları gömdüğünü, eşinden korktuğu için bunu daha önce söyleyemediğini ifade etti. Bunun üzerine aile durumu polis ekiplerine bildirdi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polisler evin bahçesinde kazı çalışması başlattı.

Mahallede ikamet eden Nevin Tahtacı, AA muhabirine, komşularının bahçesinde kazı çalışması başlatıldığını söyledi.

El bombalarının 2006 yılında gömüldüğünün iddia edildiğini anlatan Tahtacı, “Bir süre önce vefat etti. El bombalarını bahçesine gömmüş. Gömdüğünden eşinden başka kimsenin haberi yok. Geçenlerde vefatından sonra evin gideri tıkandığı için kızı kazdırmak istedi. Annesi de kızına durumu anlatmış. O da polise ihbar etti. Hepimiz merakla bekliyoruz.” dedi.

Muhabir: Tevfik Işık

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.