Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Keçiören Belediyesi, veteriner hekimleri deprem bölgesine uğurladı

– Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok:
– “Depremden insanlar kadar hayvanlar da olumsuz etkilendi”

Keçiören Belediyesi, veteriner hekimleri deprem bölgesine uğurladı
17 Şubat 2023 17:07
104
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Keçiören Belediyesi bünyesinde görev yapan iki veteriner hekim ve bir yardımcı personel deprem bölgesinde enkaz altından çıkarılan bakım, tedavi ve cerrahi müdahaleye ihtiyaç duyan hayvanlar için yola çıktı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler ilk olarak Kahramanmaraş Belediyesi koordinesinde il merkezi, ilçe ve köylerde görev yapacak. Daha sonra AFAD koordinesinde ihtiyaç duyulan diğer deprem bölgelerine intikal edecekler.

Mama, ilaç, kafes, tıbbi malzeme ve ekipmanlarını da yanlarında bulunduran ekipler hayvanların sağlık kontrolü ve tedavileri için çalışacaklar.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, depremden insanlar kadar hayvanların da olumsuz etkilediğini belirtti.

Altınok, şunları kaydetti: “İnsanlarımızın yaralarını sarmak için sürdürdüğümüz seferberliğimizde can dostlarımızı da unutmuyoruz. Gerek enkaz altında kalan gerekse afet bölgesindeki olumsuz şartlardan etkilenen hayvanlarımızın bakım ve tedavilerini gerçekleştirmek için harekete geçtik. Veteriner hekimlerimizi bölgeye uğurladık. Hekimlerimiz, can dostlarımızın ihtiyaç duyduğu dokunuşları yaparak onlara can olacaklar. Rabbim yollarını açık etsin.”​

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.