Dolar 32,5910
Euro 34,8590
Altın 2.491,84
BİST 9.701,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

LG’nin 10 ürünü, 2021 Uluslararası Tasarım Mükemmelliği Ödülleri’nde ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) – LG Electronics (LG), ürün tasarımındaki mükemmelliği ile bir kez daha ödüllendirildi ve 2021 Uluslararası Tasarım Mükemmellik …

LG’nin 10 ürünü, 2021 Uluslararası Tasarım Mükemmelliği Ödülleri’nde ödüle layık görüldü
23 Eylül 2021 12:57
179
A+
A-

İSTANBUL (AA) – LG Electronics (LG), ürün tasarımındaki mükemmelliği ile bir kez daha ödüllendirildi ve 2021 Uluslararası Tasarım Mükemmellik Ödülleri'nde (IDEA) 10 ödül aldı.

LG'den yapılan açıklamaya göre, LG ürünlerinin özgün tasarımları sektör uzmanları tarafından ödüllendirilirken, 10 ürünü IDEA'da ödüle layık görüldü.

İçerik tüketen yeni tip izleyici kitlesi için tasarlanmış benzersiz bir kablosuz ekran olan LG StanbyME, gıpta edilen “Altın Ödül”e layık görüldü.

LG StanbyME, yeni nesil izleyiciler için içerik tüketim cihazının yeni bir yorumu olarak gösteriliyor. LG StanbyME, IDEA Altın ödülüne ek olarak, bu yıl iF Design Award 2021 ve Red Dot Award: Product Design 2021 dahil olmak üzere diğer prestijli uluslararası tasarım ödülleriyle de onurlandırıldı.

LG'nin premium ürünlerinden dördü özgün tasarımlarıyla Bronz ödül aldı. LG OLED evo TV galeri standı sanatsal ince tasarımıyla öne çıkarken, LG Eclair Soundbar kendisini geleneksel soundbarlardan ayıran kavisli tasarımı, LG WashTower™ akıllı teknolojileri tek gövdede birleştirmesi, LG PuriCare Hava Temizleyici ise, şık görünümünün altında yatan güçlü performansı ile ödüle kayık görüldü.

Kalan beş LG ürünü, LG Styler Objet Collection, LG CordZero ThinQ™ A9 Dik Süpürge ve All-in-One Tower™, LG PuriCare Dual Su Temizleyici, LG InstaView™ Slide-in Fırın Serisi ve LG UltraGear™ Oyun Hoparlörü, bu yıl ki yarışmada tasarım mükemmellikleri nedeniyle finalist seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics'in Kurumsal Tasarım Merkezi Başkanı Lee Chul-bae, “Tasarım, tüketicilerin arzu ettikleri yaşam tarzlarını gerçekleştirmelerine ve bireyselliklerini ifade etmelerine yardımcı olur. Müşterilerinin yaşam kalitelerini artırma isteklerini karşılamaya kendini adayan LG, tüketicilerin istediği yaşam tarzlarını içeren tasarımlar üretmeye devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Her yıl Amerika Endüstriyel Tasarımcılar Derneği (IDSA) tarafından desteklenen IDEA, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. Endüstriyel tasarım alanına büyük katkı sağlayan IDEA, dikkat çekici ve dahiyane tasarımlara sahip ürünleri onurlandırıyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.