Dolar 32,1831
Euro 34,9657
Altın 2.506,41
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Az Bulutlu
Samsun
21°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

MediaMarkt’ta tost makineleri ile katı meyve sıkacaklarına talep arttı

İSTANBUL (AA) – Okulların tamamen açılmasına sayılı günler kala çocuklarını kahvaltı yapmadan okula göndermek istemeyen ebeveynler, tost …

MediaMarkt’ta tost makineleri ile katı meyve sıkacaklarına talep arttı
2 Eylül 2021 13:42
222
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Okulların tamamen açılmasına sayılı günler kala çocuklarını kahvaltı yapmadan okula göndermek istemeyen ebeveynler, tost makineleri ile katı meyve sıkacaklarına talebi artırdı.

MediaMarkt’tan yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt’ta, cazip fiyat avantajlarıyla satışa sunulan pratik mutfak aletleri, dizaynlarıyla da bulundukları tezgahlara şıklık katıyor

Uzun bir kapanma döneminin ardından yeniden kapılarını açan okullara adımını atacak öğrencileri yoğun bir eğitim dönemi bekliyor. Hem bağışıklığı güçlendirmek hem de çocuklarının bu eğitim yılını sağlıklı geçirmesini isteyen ebeveynler de ideal bir kahvaltı için tost makineleri ve katı meyve sıkacaklarına talebi artırdı.

Teknoloji perakendecisi MediaMarkt, ebeveynlerin bu taleplerine cevap verecek birçok alternatifi satışa sundu. MediaMarkt’ın ilgili kategori uzmanlarının verdiği bilgiye göre tost makinelerinde ideal olan dilim sayısı 4 ile 6 arasında değişiyor.

Döküm plakalı olanların önerildiği tost makinelerinde otomatik kapanan ve ayarlanabilir olanlar hayatı kolaylaştırması açısından öneriliyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de tost makineleri 129 liradan başlıyor. Eklenen ızgara özellikleriyle birlikte ürünler 2 bin 300 liraya kadar çıkıyor.

Katı meyve sıkacaklarında ise öne çıkan özelliklerin başında parçalarının yıkanabilir olması ile damlatmama özelliği geliyor. Bunun yanı sıra 800-1000 watt güce sahip olan katı meyve sıkacakları da ideal bir kullanım sunuyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de katı meyve sıkacakları 249 liradan başlıyor 2 bin liraya kadar çıkıyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.