Dolar 32,3430
Euro 34,7535
Altın 2.405,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

MediaMarkt’tan Babalar Günü’ne özel kampanya

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, Babalar Günü'nde hediye alacaklar için pek çok üründe indirim kampanyası başlattı. Şirketten yapılan açıklamaya …

MediaMarkt’tan Babalar Günü’ne özel kampanya
12 Haziran 2021 14:08
251
A+
A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, Babalar Günü'nde hediye alacaklar için pek çok üründe indirim kampanyası başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TV'lerden tıraş makinelerine, bilgisayar aksesuarlarından akıllı saatlere, USB belleklerden tablete ve akıllı telefonlara kadar pek çok ürün kategorisinde avantajlı fiyatlar sunan MediaMarkt, bu yıl babası için hediye seçeceklere de birçok ürün alternatifi sunuyor.

Yıl boyunca özel günlerde cazip indirim fırsatı sunan kampanyalarıyla dikkati çeken MediaMarkt, bu Babalar Günü öncesinde birçok üründe indirime girdi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen MediaMarkt Türkiye CEO'su Yenal Gökyıldırım, konuya ilişkin olarak şunları kaydetti:

“20 Haziran Babalar Günü'nde, onların pazar günlerine yakışacak ve daha keyifli anlar yaşamalarını sağlayacak hediye seçeneklerinden oluşan bir kampanya paketi hazırladık. Bu yıl alınacak hediyeler hem babaları hem de avantajlı fiyatlarla tüketiciyi sevindirecek.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.