Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Açık
Samsun
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Muud’da eylül ayında en çok dinlenen sanatçı ve albüm listeleri belli oldu

İSTANBUL (AA) – Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un eylülde en çok dinlenenler listesi belli oldu. Şirketten yapılan açıklamaya …

Muud’da eylül ayında en çok dinlenen sanatçı ve albüm listeleri belli oldu
5 Ekim 2022 14:58
117
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un eylülde en çok dinlenenler listesi belli oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom’un güncel ve zengin müzik arşiviyle beğenilen müzik platformu Muud’un eylülde en çok dinlenen isimleri ve albüm listeleri belirlendi. Platformda yerli single listesinde sanatçı Zeynep Bastık’ın “Ara” isimli şarkısı ilk sırada yer aldı.

Türk rap müziğinin sevilen isimlerinden UZİ’nin yeni albümü EL CHAVO, eylül ayında en çok dinlenen yerli albümler kategorisinde zirveye yerleşti. Son zamanlarda şarkılarıyla adından söz ettiren Semicenk ise yerli sanatçılar listesinin lideri oldu.

Yabancı şarkılar kategorisinde Türkiye’nin başarılı isimlerinden Reynmen ile düet yapan INNA’nın Wherever You Go parçası ilk sırada yer aldı. Bunun yanı sıra eylül ayında INNA, yabancı sanatçılar kategorisinde de zirveye ulaştı. Tom Odell’in “Long Way Down (Deluxe)” albümü ise yabancı albümler listesinde en çok dinlenen albüm oldu.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.