Dolar 32,3352
Euro 34,7147
Altın 2.408,07
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

NN Hayat ve Emeklilik’ten 18 yaş altı BES için 23 Nisan kampanyası

– NN Hayat ve Emeklilik, 18 Mayıs’a kadar 18 yaş altı çocuk ve gençlere yönelik bireysel emeklilik sözleşmelerine, yüzde 30 devlet katkısı avantajının yanı sıra ilk katkı payı ödemesi kadar ek katkı payı tutarı ödemesi yapıyor

NN Hayat ve Emeklilik’ten 18 yaş altı BES için 23 Nisan kampanyası
19 Nisan 2023 13:49
78
A+
A-

İSTANBUL (AA) – NN Hayat ve Emeklilik, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) sözleşmelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kampanyasını hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, NN Hayat ve Emeklilik, çocukların hayata güvenle adım atmaları için 18 Mayıs'a kadar 18 yaş altı çocuk ve gençlere yapılan bireysel emeklilik sözleşmelerine, ilk katkı payı ödemesi kadar ek katkı payı tutarı ödüyor. Ödeme, bir defaya mahsus ve 500 TL'ye kadar yapılıyor.

Şirketin ödediği ek katkı payı tutarının yüzde 30'u da yine kampanya kapsamındaki emeklilik sözleşmesine devlet katkısı hak edişi olarak yansıyor. Yatırılan katkı payları, NN Hayat ve Emeklilik'in geniş seçeneklere sahip yatırım fonlarında işlem görerek daha da değerleniyor.

“NN Senin Mobilin” uygulamasıyla 18 yaş altı çocukların BES işlemleri daha hızlı ve kolay gerçekleştirilebiliyor. “NN Senin Mobilin” uygulaması App Store ve Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Kampanyaya ilgili tarihler arasında tüm NN Hayat ve Emeklilik acenteleri ve ING Bank şubelerinden 18 yaş altı BES sözleşmesi yapılarak katılım sağlanabiliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.