Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
BİST 10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Nostalji Postanesi heyecanı Metrogarden AVM’de devam ediyor

İSTANBUL (AA) – PTT iş birliği ile Metrogarden’da kurulan Nostalji Postanesi’ne gelen Metrogarden ziyaretçileri, kendilerine özel hazırlanacak …

Nostalji Postanesi heyecanı Metrogarden AVM’de devam ediyor
18 Şubat 2022 16:36
156
A+
A-

İSTANBUL (AA) – PTT iş birliği ile Metrogarden’da kurulan Nostalji Postanesi’ne gelen Metrogarden ziyaretçileri, kendilerine özel hazırlanacak pullarla kendi özel koleksiyonlarını zenginleştirebiliyor ve sevdiklerine çok özel bir hediye verebiliyor.

Metrogarden AVM'den yapılan açıklamaya göre, Metrogarden’da kurulan Nostalji Postanesi’ne fotoğrafını getiren ziyaretçiler, bu fotoğrafı anında fotoğraf çıktısı ya da anı pulu olarak alabiliyor. Nostalji Postanesi’nden mektup ve kart gönderimi yapmak da mümkün oluyor. Metrogarden ziyaretçileri, mağazalardan yaptıkları 500 TL ve üzeri alışverişlerin karşılığında kişiye özel pul hizmetinden yararlanabiliyor.

Kişiye özel pul hizmetinin 6 ay boyunca devam edeceği MetrogardenAVM’de çok özel bir pul sergisi de devam ediyor. PTT AŞ ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu iş birliği ile 20 pul panosundaki 320 föy ve 5 bin adet pul, zarf ve kartpostalın sergilendiği Nostalji Postanesi Pul Sergisi, 12 Şubat’ta ziyarete açıldı. Sergi 20 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.