Dolar 32,4118
Euro 34,7934
Altın 2.400,09
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 15°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Operatör Doktor İrfan Ergen, Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı

İSTANBUL (AA) – Medical Point Gaziantep Hastanesi modern ve uzman kadrosuna Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen'i dahil etti.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Operatör Doktor İrfan Ergen Medical Point Gaziantep Hastanesi&#…

Operatör Doktor İrfan Ergen, Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı
24 Ekim 2023 15:13
58
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Medical Point Gaziantep Hastanesi modern ve uzman kadrosuna Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen'i dahil etti.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Operatör Doktor İrfan Ergen Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde göreve başladı.

Verilen bilgiye göre, Ergen, 2010'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2011-2015 arasında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda uzmanlığını tamamlayan İrfan Ergen, 2015- 2018'de Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Göz Hastalıkları ve Şaşılık Birimi ile İstanbul Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Prematüre Retinopatisi (ROP) alanında uzman doktor olarak görev yaptı.

Irak'ın Erbil kentinde özel bir göz hastanesinde çalışan Ergen, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı. “The best study of the year, International Journal of Ophthalmology” alanında “Yılın En İyi Çalışması” ödülü bulunan Op. Dr. İrfan Ergen, “Comparison of the impact of epigallocatechin gallate and ellagic acid in an experimental cataract model induced by sodium selenite” isimli çalışması ile öne çıktı.

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor Ergen'in ilgilendiği hastalıklar, katarakt, saşılık, gözde titreme, diyabetik retinopati, Prematüre Retinopatisi (ROP) göz kapağı hastalıkları ve estetiği, kornea ve retina hastalıkları, çocuk göz hastalıkları tanı ve tedavisi, çocuk ve erişkin göz yaşı kanal tıkanıklığı ve pterjium olarak açıklandı.

Tedavi yöntemleri ise “Fako operasyonu ve akıllı mercek implantasyonu, saşılık operasyonu, göz içi enjeksiyonlar, ptozis ve blefaroplasti ve tümor eksizyonları, DCR, probing ve tüp implantasyonu (gözyaşı kanal darlığı tedavisi, sonlama ), pterjium eksizyonu (dikişsiz)” olarak sıralanıyor.

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.