DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Petrol Ofisi, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadın futbol takımlarının sponsoru olacak

ANKARA (AA) – Petrol Ofisi, Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarının isim ve forma göğüs sponsoru olacak. Şirketten yapılan açıklamaya …

Banner Resmi
18.08.2022
107
A+
A-

ANKARA (AA) – Petrol Ofisi, Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarının isim ve forma göğüs sponsoru olacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarına yönelik sponsorluk sözleşmeleri, her iki kulüple önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenlerle imzalanacak.

Akaryakıt alanında faaliyet gösteren Petrol Ofisi, sporun her alanına sağladığı destek kapsamında Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarının isim ve forma göğüs sponsoru olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ve Petrol Ofisi'nin 1 Eylül'den itibaren CEO görevini üstlenecek Mehmet Abbasoğlu, Türkiye'nin gelişimini destekleyen her projede, yenilikçi ve öncü olma misyonuyla hareket ettiklerini belirterek, “Bu topraklarda, milli olanaklarla doğmak, Türkiye'nin en köklü, en büyük şirketlerinden biri olmak ve sektörlerinin geleneksel lideri olmak, bir şirkete birçok alanda farklı sorumluluklar yükler. Bu bir sorumluluk duygusundan da öte, kurulduğumuz ilk günden bu yana Petrol Ofisi olarak taşıdığımız temel bir felsefedir. Spora desteklerimizi de anlık başarılardan uzak, Türkiye’nin geleceğine doğru atılan adımlar olarak görüyoruz. Türk futbolunun lokomotifi olan iki güzide kulüp, ebedi dost Fenerbahçe ve Galatasaray ile bir arada olmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Barış Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.