Dolar 32,5584
Euro 34,9746
Altın 2.436,32
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Rhofa Energy güneş enerjisi fuarı SolarEX İstanbul’da ürünlerini sergiledi

ANKARA (AA) – Türkiye'nin entegre güneş paneli üreticisi Rhofa Energy, son teknolojiyle geliştirdiği ve dünyanın dört bir yanına ihraç ettiği yenilikçi ürünlerini, 15. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'nda (SolarEX İstanbul) sergi…

Rhofa Energy güneş enerjisi fuarı SolarEX İstanbul’da ürünlerini sergiledi
13 Nisan 2023 10:59
97
A+
A-

ANKARA (AA) – Türkiye'nin entegre güneş paneli üreticisi Rhofa Energy, son teknolojiyle geliştirdiği ve dünyanın dört bir yanına ihraç ettiği yenilikçi ürünlerini, 15. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'nda (SolarEX İstanbul) sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Rhofa Energy ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya geldiği fuarda önemli anlaşmalara imza, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rhofa Grup ve Rhofa Energy Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, güneş enerjisi sektörüne “lider firma olma” mottosu ile girdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Yurt dışında geniş bir networkümüz var. Öyle ki, üçüncü siparişimizi Avrupa'dan aldık. Çok konuşulacak işlere imza atacağız. Sanayi geçmişi olan şirketlerin sektörde bulunmasıyla beklentiler de artacak. Odak noktamız, müşteri memnuniyeti. Güneş enerjisi santral projelerinde, üretim, planlama, kurulum ve işletme aşaması da dahil tüm süreçlerde farklı çözümlerimiz mevcut. İnsanlar sektörün yeni markalarını merak ediyor. Biz de sponsorluğunu üstlendiğimiz SolarEX İstanbul’a ilk defa katılmamıza rağmen beklentilerimizin çok üstünde büyük bir talep gördük.”

Muhabir: Barış Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.