Dolar 32,8143
Euro 35,1503
Altın 2.449,44
BİST 10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 28°C

Samsun trafiğini rahatlatacak proje

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR, KIRANKÖY MİNİBÜSÇÜLER DERNEĞİ BAŞKANI ŞABAN YURTSEVER’İN EV SAHİPLİĞİNDE MİNİBÜSÇÜ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ. MİNİBÜSÇÜ ESNAFININ SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEYEN BAŞKAN DEMİR, SAMSUN TRAFİĞİNİ RAHATLATMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜKLERİNİ İFADE ETTİ.

Samsun trafiğini rahatlatacak proje
21 Eylül 2021 09:40
440
A+
A-

SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun trafiğini rahatlatacak olan “Terminal Projesi”ne 2021 yılında başlayacaklarını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kıranköy Minibüsçüler Derneği Başkanı Şaban Yurtsever’in ev sahipliğinde minibüsçü esnafıyla bir araya geldi. Minibüsçü esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Demir, Samsun trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

“Terminal Projesi 2021’de start alacak”

İlçe minibüslerin şehir merkezine giriş yapmalarını sağlayacak olan Terminal Projesi’ne 2021 yılında start vereceklerinin altını çizen Mustafa Demir, “17 ilçeden gelen minibüslerin şehir merkezine ulaşmasıyla ilgili yaşanan sorunları çözmeye kararlıyız. Seçim döneminde de ifade etmiştik. Vatandaşlarımızın çok sayıda toplu taşıma aracı değiştirerek seyahat etmelerini, gidecekleri yere zorluk çekerek ulaşmalarını ortadan kaldıracağız. Terminal Projesi’ne 2021 yılında başlayacağız” dedi.

Samsun’u marka bir şehir yapmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Demir, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Göreve başlayalı 10 ay oldu. Ekibimizle birlikte büyük bir gayret sarf ediyoruz. Dolmuşçularımızın güzergah ve diğer sıkıntılarıyla ilgili talepleri var. Biz bunlar için bir çalışma yapıyoruz. Bunu da size sormadan yapmayacağız. Çözüm ve önerilerini dinleyeceğiz, karalarımızı birlikte alacağız. Ben yaptım oldu mantığı ile hareket etmeyeceğiz. Adım adım planlayarak gidiyoruz. İlk işimiz halk otobüsleri meselesini çözmek olacak. Ondan sonra dolmuş ve minibüs hatları ile ilgili yeni bir çalışma yapacağız. Birisini memnun edip diğerini küstürmeyeceğiz. Bizim asıl hedefimiz vatandaşın menfaati.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.