Dolar 32,3568
Euro 34,7967
Altın 2.401,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Şehirde yazın adresi Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla

İSTANBUL (AA) – Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla, yazı şehirde geçirmeyi tercih edenler için dinlendirici lüks bir deneyim sunuyor …

Şehirde yazın adresi Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla
26 Temmuz 2022 10:40
108
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla, yazı şehirde geçirmeyi tercih edenler için dinlendirici lüks bir deneyim sunuyor.

Radisson Blu açıklamasına göre, İstanbul’un lüks spa oteli yaza özel aktiviteleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Yaz boyunca hizmete açık olan havuzda, hafta sonu konaklayan misafirler için ikramlar ve aktiviteler bulunuyor.

Havuz keyfine hareket katmak isteyen misafirler için hazırlanan Aqua Gym ile suda egzersiz yaparken her yaşa hitap eden otelde, ailece seyahat eden çocuklu misafirler de unutulmuyor. Çocuklara yönelik hazırlanan yarışmalar, organizasyonlar ve oyunlar ile animatörler eşliğinde eğlenceli bir gün minik misafirleri bekliyor.

Zengin aktivitelerine her daim yenilerini ekleyen otel, ilerleyen günlerde çocuklar için kukla gösterimine de başlayacak. Gastronomi konusunda da son derece iddialı olan Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla, hafta sonuna özel havuz başında sunduğu barbekü menüsüyle misafirlerine lezzetli tabaklar hazırlıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na birkaç dakika mesafede yer alan Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla konumu gereği hem tatil hem de iş amaçlı seyahat eden misafirlere konaklama deneyimi yaşatırken Elysia Spa’da sauna, girdaplı küvet, zengin masaj seçenekleri ve vücut bakımlarıyla 4 bin metrekarelik dinlenme vahası sunuyor.

Standart, havuz manzaralı, teraslı, özel sauna, havuz ve hamama sahip süit gibi oda tiplerinin yer aldığı otel 254 odasıyla misafirlerine hizmet veriyor. Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla’nın en yenileri; jakuzili Loft Suite ve spa alanında bulunan SIP VIP Suite, kusursuz bir konaklama için hazır.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.