Dolar 32,3114
Euro 34,6841
Altın 2.409,90
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Siemens, TÜYAK 2022’de yangın ve güvenlik sistemi ürünlerini tanıttı

İSTANBUL (AA) – Siemens, yangın ve güvenlik sistemleri ürün grubuyla yer aldığı Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Yangın Güvenliği …

Siemens, TÜYAK 2022’de yangın ve güvenlik sistemi ürünlerini tanıttı
4 Nisan 2022 15:43
315
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Siemens, yangın ve güvenlik sistemleri ürün grubuyla yer aldığı Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Yangın Güvenliği Sergisi'nde (TÜYAK) ürünlerini tanıttı.

Siemens Türkiye açıklamasına göre, yangın ve güvenlik sektörü paydaşlarını bir araya getiren ve iki yılda bir düzenlenen TÜYAK, 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde düzenlendi. Bu yıl yedinci kez gerçekleştirilen sempozyum ve sergi kapsamının ana teması “Yangın Mühendisliğinde Tasarım, Uygulama ve İşletme” oldu.

Yangın ve güvenlik alanındaki bilimsel ve teknolojik gelişmelerin masaya yatırıldığı, tasarımcı, uygulayıcı, araştırmacı ve işletmecilerin buluştuğu etkinlikte Siemens, yangın ve güvenlik sistemleri ürün grubunu sektör temsilcilerine sundu.

Cerberus PACE, Cerberus Cloud, Cerberus DMS ve Cerberus PRO, Sinorix ürünleriyle fuara katılan Siemens, sektör temsilcilerinden yoğun ilgi gördü.

Siemens yangın ve güvenlik sistemleri ürün grubunda yer alan Cerberus PACE ile bütün genel anons ve sesli alarm ihtiyaçlarını tek bir çözümle yönetmek mümkün hale geliyor. Cerberus PACE, itfaiye tarafından gerçekleştirilen canlı duyurularla desteklenen, aşamalı tahliye gibi acil durum prosedürleri de dahil olmak üzere modern işletmelerin ihtiyaç duyduğu tüm adımlar düşünülerek tasarlandı.

Cerberus Cloud ile verilerden yararlanarak aynı anda birden çok mekan izlenebiliyor. Cerberus DMS, ihtiyaçlar doğrultusunda özelleştirilebilen akıllı sistemiyle kolay ve verimli yönetim imkanı sunarken, Cerberus PRO hızlı ve güvenilir yangın algılama özelliği sayesinde alarm ve kontrol ihtiyaçlarını karşılayan güçlü bir yangın güvenliği sistemi olarak ön plana çıkıyor.

Sinorix, söndürme için akıllı seçenekler sunarken, uygulamaya özel ve yangından korunma sistemlerine tamamen entegre şekilde çalışıyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.