Dolar 32,2098
Euro 35,0862
Altın 2.470,55
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Sigortam.net’in sokak röportajları sosyal medyada yoğun ilgi gördü

İSTANBUL (AA) – Dijital sigorta platformu Sigortam.net'in sokak röportajında “2022’ye girerken neyinizi sigortalatmak isterdiniz?” diye …

Sigortam.net’in sokak röportajları sosyal medyada yoğun ilgi gördü
24 Aralık 2021 15:41
176
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Dijital sigorta platformu Sigortam.net'in sokak röportajında “2022’ye girerken neyinizi sigortalatmak isterdiniz?” diye soruldu ve ilginç yanıtlar alındı.

Platformdan yapılan açıklamaya göre, Sigortam.net, teknolojiseverleri mutlu edecek yılbaşı kampanyası kapsamında yaptığı sokak röportajlarında, “2022’ye girerken neyinizi sigortalatmak isterdiniz?” diye sordu.

Sosyal medyada büyük ilgiyle karşılanan röportajlara katılanların çoğu, maddi varlıklarından çok manevi değerlerini sigortalatmak istediğini belirtti.

Genci yaşlısı pek çok kişinin katıldığı röportajlarda torununu, sağlığını, yüzünü, saçlarını, en yakın arkadaşını, gitar çalışını, gelecekteki kız arkadaşını, hayat enerjisini, aklını, hayallerini ve Sezen Aksu’nun sesini sigortalatmak isteyenler öne çıktı.

Sigortam.net, sosyal medyadaki videoyu izleyenleri, yeni yılı teknoloji ürünleriyle karşılamak isteyenleri çekiliş fırsatı sunan yılbaşı kampanyasına katılmaya davet ediyor.

Sigortam.net’in 31 Aralık’a kadar sürecek yılbaşı çekilişine katılacaklar arasından 22 kişi, 2 iPhone 13, 4 iPad Mini, 6 Apple Watch ve 10 Airpods’tan birini kazanma şansına sahip olacak.

Sigortam.net’in internet sitesindeki formu dolduranlar bir çekiliş hakkı kazanırken, sigorta teklifi alanlar da bir çekiliş hakkına sahip oluyor. Poliçe satın alan müşteriler ise aldıkları poliçenin her 50 TL’si için bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.