DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Teknosa’dan ara tatil fırsatları

İSTANBUL (AA) – Teknosa, ara tatile giren öğrenciler için notebooktan tablete, kulaklıktan akıllı telefona birçok üründe fırsatlar sunuyor …

Banner Resmi
10.04.2022
142
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Teknosa, ara tatile giren öğrenciler için notebooktan tablete, kulaklıktan akıllı telefona birçok üründe fırsatlar sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, eğitim için temel bir ihtiyaç haline gelen notebook ve tabletlerde özel indirim fırsatları sunan Teknosa'da, tüm notebookların yanında Microsoft Office 799 TL yerine 399 TL'ye cazip bir seçenek oluşturuyor. Akıllı telefonlarda da avantajlı kampanyalar bulunuyor.

Ara tatil boyunca gaming kulakların yanı sıra klavye ve mouse'larda özel indirimler ve yine Preo gaming aksesuarlarda 2. ürüne özel avantajlar da Teknosa'da öğrencileri bekliyor.

Ara tatilde teknolojik ihtiyaçları için Teknosa'nın 69 ile yayılan mağazaları ve teknosa.com'dan alışveriş yapanlar, ay sonuna kadar kampanya fırsatlarından yararlanabilecek.

Alışveriş için Teknosa.com'u tercih edenler, ürün bilgilerine kadar her konuda mağazalarda olduğu gibi uzmanlardan Web-chat üzerinden canlı destek alabiliyor. Ayrıca, Video-chat hizmeti ile mağazaya gitmeden mağaza deneyimi yaşayarak, ürünü görüp mağazadaki danışmana bağlanarak birebir bilgi alınabiliyor.

Teknolojiseverler, Teknosa.com'dan siparişleri için aynı gün ve ertesi gün hızlı teslimat seçeneklerinden faydalanabiliyor, alışverişlerini mağazalardan, internetten, mobil platformlardan ya da telefondan (0850 222 55 99) gerçekleştirebiliyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.