Dolar 32,4265
Euro 34,4643
Altın 2.488,00
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Az Bulutlu
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 16°C

Tivibu, basketbola desteğini yeni sezonda da sürdürecek

İSTANBUL (AA) – Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal, “TBF ve dijital televizyon platformumuz Tivibu arasında gerçekleşen anlaşmayla …

Tivibu, basketbola desteğini yeni sezonda da sürdürecek
14 Eylül 2021 15:02
226
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal, “TBF ve dijital televizyon platformumuz Tivibu arasında gerçekleşen anlaşmayla, sporseverler basketbol heyecanını yayıncılıktaki son teknolojileri kullanıcılarla buluşturduğumuz platformumuzda yaşamaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile dijital televizyon platformu Tivibu'nun yaptığı anlaşmayla basketbol heyecanı yeni sezonda da Tivibu'da yaşanacak.

Bu sezon hem ING Basketbol Süper Ligi hem de Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşmaları Tivibu'dan naklen yayınlanacak. Ayrıca, All-Star ve TBF'nin kupa organizasyonları sadece Tivibu'da ekranlarında olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, TBF ve Tivibu arasında gerçekleşen anlaşma sayesinde sporseverlerin, basketbol heyecanını yayıncılıktaki son teknolojileri kullanıcılarla buluşturdukları platformda yaşamaya devam edeceğini bildirdi.

Önal, “Zengin içeriği ve kullanıcı dostu teknolojileriyle farklı bir televizyon deneyimi yaşatan Tivibu ile sporun her branşını ekrana taşıyoruz. Sporseverler, Tivibu ve TivibuGo üzerinden spor karşılaşmalarının heyecanına her an her yerden erişebiliyor. Gerçekleşen anlaşmadan mutluluk duyuyor, tüm sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

– “Tüm karşılaşmalar canlı yayınlanacak”

Verilen bilgiye göre, 2018-2019 sezonundan beri Türkiye'deki basketbol yayınlarını izleyicilerine aktaran Tivibu, bu sezon da basketbolseverleri ekran başına çekecek.

ING Basketbol Süper Ligi 25 Eylül'de, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşmaları ise 16 Ekim'de başlayacak. Anlaşma kapsamında Tivibu, Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alan ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tüm karşılaşmaları canlı olarak yayınlayacak. Ayrıca, ligde her hafta belirlenen maçlar, geçen yıl olduğu gibi TRT Spor ekranlarından eş zamanlı izleyicilerle buluşacak.

Tivibu'nun sunacağı maçları Müjdat Muratoğlu, Ali Kırçıl, Ali Yönetci, Güney Mergen ve Kerem Gürel anlatacak. Tivibu Spor basketbol sunucuları Şükran Albayrak ve Volkan Günak olurken, basketbol yorumcuları Tufan Ersöz ve Ersin Görkem, analizleriyle ekranlara konuk olacak.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.