Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, YKS’ye girenlere su ve tatlı ikramında bulundu

TOKAT (AA) – Tokat'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı'na (TYT) giren adaylara …

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, YKS’ye girenlere su ve tatlı ikramında bulundu
26 Haziran 2021 17:07
513
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı'na (TYT) giren adaylara Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tatlı ve su ikramında bulundu.

Tokat’ta 29 ayrı noktada öğrencilere ve ailelerine destek olmak için stant açan Tokat Belediyesi ekipleri, su ve tatlı ikramında bulundular.

Eroğlu da AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ile Namık Kemal Ortaokulu bölgesinde sınav heyecanı yaşayan adayları ve ailelerini ziyaret ederek, başarılar diledi.

Eroğlu, herkesin hedeflediği puanı almasını dileyerek, “Tokat Belediyesi olarak su ve tatlı takviyesi hem de kullanabilecekleri ıslak mendil tarzında kişisel malzemeleri öğrencilerimize ve ailelerine vererek destek olmak istedik. Ailelerimizde okulların etrafında öğrencileri için dualarla destek veriyor. YKS'ye giren kardeşlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Aldemir da Eroğlu'nu güzel düşüncesinden dolayı tebrik ederek, “Gençlerimize başarılar diliyorum. Kaderlerini belirleyecek bu sınavın hayırlı olmasını dilerim. Sağ olsun, belediyemiz bu güzel günde gençlerimizi unutmayarak ağızları tatlandırmak için ikramlarda bulunuyor. Belediyemizi tebrik ediyor, gençlerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.