Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Açık
Samsun
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Tokat Belediye Plevne’de gözler Bursa Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi

TOKAT (AA) – Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 12. haftasında 12 Aralık Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Tokat …

Tokat Belediye Plevne’de gözler Bursa Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi
10 Aralık 2021 13:11
227
A+
A-

TOKAT (AA) – Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 12. haftasında 12 Aralık Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Tokat Belediye Plevne'de başantrenör İlker Altan, son haftalarda kazandıkları ivmeyle iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini söyledi.

Maça ilişkin AA muhabirine değerlendirmede bulunan Altan, ligde 8 puanla 11'inci sırada yer aldıklarını belirtti.

Ligin en genç takımı olduklarını vurgulayan Altan, “Bu sezon kurulmuş bir takımız. İyi yerlere gelmek için çalışıyoruz. Oyuncularımın antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnunum. Bize her zaman destek olan başkanımız Eyüp Eroğlu'na ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.” dedi.

Bursa temsilcisi karşısında iyi bir oyunla kazanmak istediklerini dile getiren Altan, “Pazar günü evimizde Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimizi hafta boyunca analiz ettik ve buna yönelik çalışmalar yaptık. Bursa takımında daha önce kulübümüzde yer almış ve milli takımdan tanıdığımız oyuncular var. Rakibimize saygı duyuyoruz. Sahamızdaki bu maçta bütün gücümüzü göstermek istiyoruz. Son haftalarda ivme kazandık. Bunu kullanarak iyi bir oyunla sonuca ulaşmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Muhabir: Serdal Kalaycı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.