Dolar 32,3914
Euro 34,7890
Altın 2.403,51
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Tokat Belediyesi 2023 yılında yapılacak park yerlerini belirledi

TOKAT (AA) – Tokat Belediyesi tarafından 2023 yılında yapılacak park yerleri belirlendi.Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, bu yıl yılında kentte yapılması planlanan yeni park ve çocuk oyun alanlarında incelemelerde bulundu.Eroğlu, konutların yoğunlaştığı bölge…

Tokat Belediyesi 2023 yılında yapılacak park yerlerini belirledi
19 Ocak 2023 12:03
155
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediyesi tarafından 2023 yılında yapılacak park yerleri belirlendi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, bu yıl yılında kentte yapılması planlanan yeni park ve çocuk oyun alanlarında incelemelerde bulundu.

Eroğlu, konutların yoğunlaştığı bölgelerde yeni parkların yapımına devam edeceklerini söyledi.

Tokat'ın her geçen yıl biraz daha büyüdüğünü belirten Eroğlu, “Birçok bölgede yeni konutlar yapılıyor. Bu noktalarda ihtiyaç olan altyapı ve üstyapı hizmetlerini gerçekleştirmenin yanında mahalle halkımızın aileleriyle güzel vakit geçireceği, çocuklarımızın doyasıya eğleneceği parkları da zaman kaybetmeden bölgelerimize kazandırıyoruz. Yeni parklar için birçok noktada zemini hazırladık. 2023 yılında da çok sayıda parkı şehrimize, mahallelerimize kazandıracağız.” dedi.

Park yapmak için alanlar tespit ettiklerini anlatan Eroğlu, şunları kaydetti:

“Tespit ettiğimiz, park yapılmasını planladığımız alanların yanı sıra hemşehrilerimizin taleplerini de planlarımızın içine alıyor ve sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Uygun alanlarda bu talepleri hızlı şekilde gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Çocuklarımız bizim için değerli, ailelerimiz bizim için değerli. Onların evlerinden çıkarak güzel vakit geçirecekleri, mahallelerimize nefes olacak parkları yapmaya 2023 yılında da özveriyle devam edeceğiz.”

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.