Dolar 32,5262
Euro 34,9654
Altın 2.437,09
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Az Bulutlu
Samsun
28°C
Az Bulutlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Tokat’ta tamamlanan Mahmutpaşa Mahalle Konağı açıldı

TOKAT (AA) – Tokat Belediyesi tarafından yaptırılan Mahmutpaşa Mahalle Konağı törenle açıldı. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine 2019 yılında …

Tokat’ta tamamlanan Mahmutpaşa Mahalle Konağı açıldı
8 Mart 2022 12:46
191
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediyesi tarafından yaptırılan Mahmutpaşa Mahalle Konağı törenle açıldı.

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine 2019 yılında yapımına başlanılan Mahmutpaşa Mahalle Konağı'nın açılışı amacıyla tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, konakta muhtarlık bürosu, nişan, şerbet ikramı gibi merasimlerin yapabileceği alanlara ilave olarak mahalle sakinlerinin toplantı yapabilecekleri yer de olacağını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü anlamlı bir açılışla taçlandırdıklarını dile getiren Eroğlu, “Dinimizde kadınların özel bir yeri var. Peygamberimiz, 'Cennet annelerin ayakları altındadır' buyurmuşlardır. Eğer kadın güçlü olursa, toplum güçlü olur. Kadın topluma yön verirse, toplum daha müreffeh bir ülke olur. Tarihimiz, hep güçlü kadınlarımızla anılmıştır. Bizim topluma yön veren güçlü kadınlarımız vardır. Düşmana asla geçit vermemişlerdir.” ifadelerini kullandı.

Başarının kadınlarla birlikte var olduğunu bildiklerini belirten Eroğlu, “Tokat Belediyesi olarak kadınlarımızın devamlı yanında olmaya çalıştık. Kadınlarımıza hizmet üretmeyi, değer katmayı en önemli vecibelerimizden bildik. Dün olduğu gibi bugün de yarın da hanım kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu konaklarımız birer eğitim yuvası olarak, Tokat'ımızın örf ve adetlerini, gelenek ve göreneklerini geleceğimize taşımaya birer vesile olacaktır.” dedi.

Açılışa Tokat Valisi Ozan Balcı ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.