Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

Trabzon Emniyet Müdürü Aydoğan, sosyal medyadaki paylaşımlara ilişkin soruşturma talep etti

TRABZON (AA) – Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, sosyal medya üzerinden gazi bir polis memuru ve kendisi hakkında yapılan paylaşımlar …

Trabzon Emniyet Müdürü Aydoğan, sosyal medyadaki paylaşımlara ilişkin soruşturma talep etti
20 Aralık 2021 21:26
199
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, sosyal medya üzerinden gazi bir polis memuru ve kendisi hakkında yapılan paylaşımlar nedeniyle soruşturma talebinde bulunduğunu bildirdi.

Aydoğan, yaptığı yazılı açıklamada, 25 Temmuz 2021'de, İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Özel Hareket Şube Müdürü Vekili ile ilk kez Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiğini belirtti.

Ziyaret sırasında iddia edildiği gibi bir konuşma olmadığını vurgulayan Aydoğan, “Gazi olduğunu memnuniyetle öğrendiğim personelimizin sağlığıyla, evladımın da doktor olması nedeniyle hem insanı hem de bir İl Emniyet Müdürü olarak ve sorumluluğumun gereği olarak ilgilendim. Bu diyalog sırasında iddia edilen konuşmalar ve beden dili hiç bir şekilde gerçekleşmemiş, bilakis personelimizin durumuna ilgisiz kalmamak ve moral vermek amacıyla beraberimdeki personelimin huzurunda iletişimim olmuştur.” ifadesini kullandı.

Aydoğan, Türk Polis Teşkilatına 37 yıldır şerefle hizmet verdiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

“Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle her türlü zor günlerinde bir olmanın yanı sıra birlik olmanın, ülkemiz için önemini bilen ve bu anlayışın dini, ahlaki, geleneksel ve silah arkadaşlığı anlayışımın bir gereği olarak yerine getirmekten, her zaman onur duyan bir anlayışla bugünlere geldim. Bu vesileyle şahsımla ilgili ve gerçek yanı bulunmayan sosyal medyadaki paylaşım ve yorumları Türk Polis Teşkilatının onurlu bir mensubu olarak kabul etmem söz konusu değildir. Şahsıma atfedilen ve gerçekle hiçbir ilgisi olmayan sözlerin soruşturularak, gerçeğin ortaya konması amacıyla soruşturma yapılmasını talep ettim.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.