Dolar 32,4584
Euro 34,6503
Altın 2.392,51
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Trabzon’da 36 yıl faaliyet gösteren eski otogarda yıkım işlemleri sürüyor

TRABZON (AA) – Trabzon'da 36 yıl hizmet veren eski şehirlerarası otogarın yüzde 50'si iş makineleri yardımıyla yıkıldı.Sanayi Mahallesi'nde yaklaşık 10 bin metrekarede faaliyet gösteren otogar, Büyükşehir Belediyesince Değirmendere Mahallesi&…

Trabzon’da 36 yıl faaliyet gösteren eski otogarda yıkım işlemleri sürüyor
11 Kasım 2023 12:49
68
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da 36 yıl hizmet veren eski şehirlerarası otogarın yüzde 50'si iş makineleri yardımıyla yıkıldı.

Sanayi Mahallesi'nde yaklaşık 10 bin metrekarede faaliyet gösteren otogar, Büyükşehir Belediyesince Değirmendere Mahallesi'nde inşa edilen yeni şehirlerarası otobüs terminalinin 23 Ekim'de açılmasıyla boşaltıldı.

Eski otogarın yıkım işini alan yüklenici firma, 10 personel ve 8 iş makinesi yardımıyla yıkım işlemlere devam ediyor.

Yüklenici firma temsilcisi Erdinç Aksoy, AA muhabirine, yer teslim belgesini aldıktan sonra 6 Kasım'da yıkıma başladıklarını, bir hafta sonra da çalışmaları tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Aksoy, 9 bin 500 metrekarede yıkım yaptıklarını belirterek, “3 gün sonra hafriyat çalışması yapacağız. Buradaki işlerin tamamlanmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu'nun Trabzon'un tam ortasına dokunarak, bu alana çok güzel bir çalışma yapacağını düşünüyorum. Burası çok önemli bir yer.” dedi.

Muhabir: Evren Aydoğan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.