Dolar 32,3595
Euro 34,6728
Altın 2.394,94
BİST 10.158,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Trabzon’da gazetecilere futbol oyun kurallarına yönelik seminer verildi

TRABZON (AA) – Trabzon'da spor basınına yönelik futbol oyun kurallarına ilişkin seminer düzenlendi.Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) işbirliğiyle basın mensuplarına yönelik, yenilenen futbol oyun kuralları ile …

Trabzon’da gazetecilere futbol oyun kurallarına yönelik seminer verildi
14 Eylül 2023 10:43
59
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da spor basınına yönelik futbol oyun kurallarına ilişkin seminer düzenlendi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) işbirliğiyle basın mensuplarına yönelik, yenilenen futbol oyun kuralları ile ilgili seminer verildi.

MHK Trabzon İl Eğitimcisi Adnan Çağlar tarafından TSYD Trabzon Şube lokalinde gerçekleştirilen seminere çok sayıda gazeteci katıldı.

Şube Başkanı Selçuk Kılıç, Trabzon'da spor muhabirliğinin üst seviyede yapıldığına dikkat çekerek, “Görevimiz her türlü bilgiyi kamuoyuna en doğru şekilde aktarmak. Geçen sezon ilkini gerçekleştirmiştik. Son derece faydalı bir seminer oldu. Edindiğimiz yeni bilgiler hem işlerimizi daha da kolaylaştıracak hem de kamuoyuna daha doğru mesajlar verilmesi noktasında yardımcı olacak.”diye konuştu.

Adnan Çağlar ise yenilenen ve tartışmalara sebebiyet veren kuralları videolu olarak anlatarak soruları yanıtladı.

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.