Dolar 32,2699
Euro 34,6390
Altın 2.412,80
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Trabzon’da Okullararası Floor Curling İl Birinciliği müsabakası sona erdi

TRABZON (AA) – Trabzon'da düzenlenen Okullararası Floor Curling İl Birinciliği müsabakası sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan …

Trabzon’da Okullararası Floor Curling İl Birinciliği müsabakası sona erdi
15 Şubat 2022 12:10
204
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da düzenlenen Okullararası Floor Curling İl Birinciliği müsabakası sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Curling İl Temsilciliğinin destekleriyle gerçekleştirdikleri müsabakalarda dereceye giren takımların, 4 Mart'ta başlayacak Floor Curling Bölge Şampiyonasında Trabzon'u temsil edeceği belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, “buz satrancı” olarak bilinen curling sporunun buz, floor curlingin de pist üzerinde yapıldığını ifade etti.

Çetiner, curling sporunun her yaşta insanın oynayabileceği bir strateji oyunu olduğuna işaret ederek, “Trabzon'da heyecan dolu bu branşa ilgi sürekli artıyor. Öğrencilerimizin mücadeleleri büyük keyif verdi.” değerlendirmesinde bulundu.

Okul sporlarına katılım yönünden Trabzon'un, ülkenin önde gelen şehirlerinden bir olduğunu vurgulayan Çetiner, 60'ın üzerinde branşta yapılan müsabakalara binlerce öğrencinin katıldığını belirtti.

Trabzon'un hem curling hem de floorda marka şehirlerden biri olacağına inandığını kaydeden Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi de yarışmaya katılan sporcuları tebrik etti.

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.