Dolar 32,1891
Euro 35,0104
Altın 2.504,77
BİST 11.067,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Az Bulutlu
Samsun
21°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 20°C

Trabzon’da “Sahipsiz Canlar Sevgi Merkezi”nde etkinlik düzenlendi

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Büyükşehir …

Trabzon’da “Sahipsiz Canlar Sevgi Merkezi”nde etkinlik düzenlendi
4 Nisan 2022 17:56
210
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığınca Beşirli Mahallesi'nde bulunan “Sahipsiz Canlar Sevgi Merkezi”nde düzenlenen etkinliğe, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Trabzonspor'un futbolcusu Manolis Siopis ve eşi, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Sebahattin Yazıcı, TRAHAYKO, ÇEVHAYKO derneği üyeleri ve öğrencilerin katıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorluoğlu, 3 yıllık görev süresi içerisinde sahipsiz hayvanlara yönelik barınakta laboratuvar, röntgen, ultrason ve yeni doğan ünitesi gibi tıbbi cihazlarda iyileştirmeler yaptıklarını belirtti.

Zorluoğlu, hayvanların kendileri için çok kıymetli olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“Rehabilitasyon merkezimizin yan tarafına doğal yaşam alanı oluşturmak için de projemiz var. İnşallah hayvansever derneklerimizle el ele vererek sahipsiz canlara dönük çok daha etkili çözümleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Biz onların da belediyesiyiz anlayışıyla çalışmaya ve sevimli dostlarımızın her koşulda yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.