Dolar 32,2007
Euro 35,0882
Altın 2.471,65
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Trabzon’da voleybol turnuvası düzenlendi

TRABZON (AA) – Trabzon'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayasıyla voleybol turnuvası organize edildi.Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda eleme usulüne göre oynanan ve iki gün süren karşılaşmalarda, Trabzon Karadenizspor bir…

Trabzon’da voleybol turnuvası düzenlendi
17 Mayıs 2023 14:19
76
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayasıyla voleybol turnuvası organize edildi.

Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda eleme usulüne göre oynanan ve iki gün süren karşılaşmalarda, Trabzon Karadenizspor birinci, İskofyaspor ikinci, Bordomavimspor üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, geleceğin yıldızlarını izlemenin heyecanını hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Arıcıoğlu, sağlıklı ve güçlü gençliğin yetişmesini sağlamak amacıyla sportif müsabakaları önemsediklerini vurgulayarak, “Gençler, Türk sporunun altyapısını oluşturan çok önemli bir unsurdur. Bu faaliyetlerle altyapıdan yetişen ve Türk sporuna damga vuracak yeteneklersiniz. Sizleri canı gönülden kutuluyorum.” dedi.

Muhabir: Tuğba Yardımcı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.