Dolar 32,3454
Euro 34,7636
Altın 2.392,63
BİST 10.248,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Karaman’dan taraftarlara teşekkür

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sayman Sami Karaman, TS Club ürünlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiği bordo-mavili taraftarları TÜMOSAN Konyaspor maçına davet etti.Karaman, yaptığı yazılı açıklamada, TS Club …

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Karaman’dan taraftarlara teşekkür
7 Kasım 2023 14:43
90
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sayman Sami Karaman, TS Club ürünlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiği bordo-mavili taraftarları TÜMOSAN Konyaspor maçına davet etti.

Karaman, yaptığı yazılı açıklamada, TS Club ürünlerine son günlerde gelen yoğun taleplerden dolayı bordo-mavili taraftarlara teşekkür etti.

Bu sezon mağaza satışlarında yüzde 100, çevrim içi satışlarda ise yüzde 125'lik artış olduğuna dikkati çeken Karaman, “Taraftarımız her koşulda, her alanda takımızı ve kulübümüzü destekleyerek bağlılıklarını göstermeye devam ediyor. Bunun için çok teşekkür ediyoruz. Onların sabırla verdikleri bu destekle kulübümüz ve takımımız daha iyi işler yapacak, büyük başarılar elde edecektir. Çünkü biz camia olarak birlik ve bütünlüğün ne denli kazanım sağladığını geçmişte yaşamış, çok iyi bilenlerdeniz.” ifadelerini kullandı.

Karaman, milli maç dolayısıyla Trendyol Süper Lig'e verilecek aradan önce oynanacak TÜMOSAN Konyaspor maçında taraftarın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

“Bu destekle birlikteliğimizi bir kere daha gösterecek ve bu önemli maçı da kazanarak tırmanışımızı sürdüreceğimize yürekten inanıyorum. 10 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de Papara Park'ta oynanacak olan TÜMOSAN Konyaspor maçına taraftarlarımızı, formalarını giyerek takımımıza destek olmaya davet ediyorum.”

Muhabir: Kemal Çolak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.