Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 27°C

Trendyol’da kasım kampanyalarında 71 milyondan fazla ürün satıldı

– Trendyol platformunda kampanya döneminde indirim yapan işletmelerin satışları normal zamana göre 4 kat artarken, 1.042 kadın girişimci ilk kez satış yaparak ekonomiye katıldı
– Kampanyalarda sağlanan indirimler ile 2 milyar lira müşterinin cebinde kaldı

Trendyol’da kasım kampanyalarında 71 milyondan fazla ürün satıldı
1 Aralık 2022 12:06
103
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol'da kasım kampanyalarıyla birlikte 11 milyon kişi, 127 bin satıcıdan 71 milyon adedin üstünde ürün satın aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol, kasım ayında gerçekleştirdiği yılın en büyük kampanyaları olan “Süper İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” sonuçlarını duyurdu.

Kampanyalarla birlikte Kasım ayında 11 milyon kişi, 127 bin satıcıdan 71 milyon adedin üstünde ürün satın aldı.

Trendyol platformunda kampanya döneminde indirim yapan işletmelerin satışları normal zamana göre 4 kat arttı. Trendyol'un kasım kampanyalarında 2 milyona yakın ürün ise yüzde 50 ve üzeri indirimle müşteriyle buluştu.

– Kasım ayı boyunca 1 milyarı aşkın ziyaret gerçekleşti

Trendyol, bu yıl da müşterilerinin istedikleri ürünlerdeki indirimlerden hızlı haberdar olması için “favorileme” özelliğini kullandı. Kasım kampanyaları indirimleri ile toplam 2 milyar lira müşterilerin cebinde kaldı. Kasım kampanyalarında 1.042 kadın girişimci de ilk kez satış yaparak ekonomiye katkı sağlarken, kasım ayı süresince Trendyol'da satış yapan kadın girişimci sayısı 11 bini geçti.

Trendyol'a kasım ayı boyunca 1 milyarı aşkın ziyaret gerçekleşirken, platformdaki günlük aktif müşteri sayısı 25,6 milyona ulaştı.

Trendyol kasım kampanyalarında İstanbul, Ankara, İzmir dışında en çok satış yapan 3 il Kocaeli, Gaziantep, Bursa olurken, en fazla siparişin verildiği 3 il ise Bursa, Antalya ve Kocaeli olarak belirlendi.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.