Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 27°C

Trouw Nutrition Türkiye, şirketin 15’inci yılını tüm çalışanları ile birlikte kutladı

İSTANBUL (AA) – Trouw Nutrition Türkiye'nin çalışanları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Motto” toplantısı bu yıl Antalya'da …

Trouw Nutrition Türkiye, şirketin 15’inci yılını tüm çalışanları ile birlikte kutladı
11 Kasım 2022 12:00
115
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Trouw Nutrition Türkiye'nin çalışanları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Motto” toplantısı bu yıl Antalya'da gerçekleştirdi ve 15'inci yılını onlarla birlikte kutladı.

Trouw Nutrition Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Türkiye'deki 15'inci yılını her sene geleneksel olarak düzenlediği Motto toplantısında kutladı.

Antalya Belek'te tüm ekibin katılımıyla gerçekleşen 3 günlük etkinlikte verimli toplantılar ve keyifli etkinlikler birbirini izledi. Şirket 2023 yılı için belirlediği “gücünü yenilikten al” mottosu doğrultusunda yeni hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğinin altını çizdi.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Trouw Nutrition Türkiye İnsan Kaynakları İş Ortağı Seçil Nacar, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri bu etkinliğin kurum kültürlerindeki öneminden bahsetti.

Geçen yıllarda “idari toplantı” ismiyle düzenledikleri, sonrasında ise Motto adıyla kapsamını geliştirip içeriğini zenginleştirdikleri bu etkinliğin kendileri için çok önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Nacar, şu açıklamalarda bulundu:

“Sektörümüz, toplumumuz ve gelecek nesillerimiz için yüksek sorumluluk anlayışımız doğrultusunda özveriyle çalışırken biraz durup mola vermek, nefes almak, hep birlikte eğlenmek ve yeni bilgilerle tazelenmek bizlere çok iyi geliyor. Bu yılki Motto toplantımızda tüm ekiple üç harika gün geçirdik. Özenle kurguladığımız keyifli aktivitelerle yılın tüm stresini attık. Bu yıl şirketimizin 15'inci yılını kutluyor oluşumuz da etkinliğimizi çok daha anlamlı bir hale getirdi. Başarıyla geçen 15 yıla emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür etmek için bundan daha güzel bir ortam olamazdı.”

Nacar, etkinlikte birbirinden değerli isimlerle yeniledikleri yeni yönetim kadrosunun da ekiple yakından tanışmasını ve kaynaşmasını sağladıklarını, yeni katılanların mevcut çalışanlar ile iletişimini güçlendirdiklerini anlattı.

– “Gücünü Yenilikten Al olarak belirlediğimiz mottomuzla 2023'e hazırız”

Seçil Nacar, etkinlik kapsamında belirledikleri 2023 yılı mottosuna değinerek, Motto etkinliğinde eğlenceli aktivitelerin yanı sıra geride bırakılan ve sonraki yıl için yeni bir motto ve hedefler belirlediklerini kaydetti.

Geçen yıl için belirledikleri mottonun “Değişimin Gücüne İnan” olduğunu anımsatan Nacar, şu ifadeleri kullandı:

“Biz de inandık ve birlikte çok başarılı işlere imza attık. Şirket olarak değişimin bize getirdiği tüm bu yenilikleri gördükçe bu yılki mottomuzu da 'Gücünü Yenilikten Al' olarak belirledik. Yenilenmekten korkmayan dinamik ve inovatif yapımızla 2023 yılına hazırız. Tüm adımlarımızı ekip olarak müşterilerimiz için daha da etkili ürünler üretmek, onlara daha güçlü bir hizmet sunmak, daha güçlü bir çözüm ortağı olmak için atacağız.”

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.