DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı

TRABZON (AA) – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla …

Banner Resmi
10.01.2022
177
A+
A-

TRABZON (AA) – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hacısalihoğlu, mesajında, dünya genelinde ülkelerin demokrasi varlığının en önemli kriterlerinden birinin basın özgürlüğü olduğunu belirtti.

Türkiye'de basın çalışanlarının özlük hakları 10 Ocak 1961'de yasayla ilk kez koruma altına alındığını ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:

“Toplumun her kesimi ile iletişim halinde bulunan basın çalışanlarının ifa ettiği görev hepimiz için büyük önem taşımaktadır. Birlikte yaşamanın temel unsurlarından olan iletişim seçenekleri günümüzde daha da gelişmektedir. Bu teknolojik imkanlarla beraber basın camiası kendi içinde oluşturduğu değer ve etik kurallarının varlığı ile toplumun sağduyusu olmayı başarmış olmaya da devam edeceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile öncelikle ilimizde olmak üzere ülkemizdeki bütün basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.”

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.