Dolar 32,2280
Euro 34,9729
Altın 2.505,81
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Tur Assist, yüzlerce çekici ve vinci deprem bölgesine seferber etti

-Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan
-“Hiçbir ticari kaygı gözetmeksizin enkaz kaldırma ve arama-kurtarma çalışmalarına tüm gücümüzle katılmaya çalışırken bölgedeki ulaşımı ve arama-kurtarma süreçlerini aksatabilecek araçların çekilmesini sağladık”

Tur Assist, yüzlerce çekici ve vinci deprem bölgesine seferber etti
10 Mart 2023 18:13
78
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Tur Assist, geçen ay yaşanan deprem felaketinin hemen ardından yaklaşık 100 adet tedarikçisi, 600’den fazla personeliyle seferber oldu.

Tur Assist açıklamasına göre, deprem bölgesinde 350'ye yakın çekici ve vinci aktif bir şekilde görev yapan şirket, 1 aylık süreçte 2 binden fazla aracın bulunduğu bölgeden çekilerek kurtarılmasında aktif rol oynadı.

Tur Assist acil olarak sağladığı asistans hizmetlerinin yanı sıra Karavan Forum ile iş birliği doğrutlsunda karavanların bölgeye sevkedilmesini sağlayarak, depremzedelerin barınma süreçlerine katkıda bulundu.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, bölgede çekici ve vinç bulunurluğu konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşandığını ilk saatlerden itibaren tespit ettiklerini dile getirdi.

Yardıma ihtiyacı olan her vatandaş için sahada 400 teknik personel ve 200 çağrı merkezi görevlisiyle 7/24 teyakkuz haline geçtiklerini belirten Turan, şunları kaydetti:

“Hiçbir ticari kaygı gözetmeksizin enkaz kaldırma ve arama-kurtarma çalışmalarına tüm gücümüzle katılmaya çalışırken bölgedeki ulaşımı ve arama-kurtarma süreçlerini aksatabilecek araçların çekilmesini sağladık. Öte yandan çekilen araçları güvenli bir şekilde muhafaza etmek üzere hızla pert-hasarlı araç garajlarımıza aktardık.

Hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, geride kalanlarımıza baş sağlığı diliyoruz. Bölgenin kalkınma sürecinde de özverili bir biçimde çalışmalarımıza hızla devam etmeye gayret ediyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.