Dolar 32,6533
Euro 35,0935
Altın 2.448,49
BİST 10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 28°C
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C

Ümraniyespor-Samsunspor maçının ardından

İSTANBUL (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında ağırladığı Yılport Samsunspor'u 3-1 mağlup eden Bereket Sigorta Ümraniyespor'un …

Ümraniyespor-Samsunspor maçının ardından
27 Şubat 2022 19:41
154
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında ağırladığı Yılport Samsunspor'u 3-1 mağlup eden Bereket Sigorta Ümraniyespor'un teknik direktörü Recep Uçar, ilk iki içinde yer alarak Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uçar, “Bu maçın zor olacağını söylemiştim ve öyle de oldu. Genel olarak ilk 30 dakikada dengeli bir oyun oldu. Çok üretemedik, rakip daha üretkendi. Kırmızı karttan sonra oyunun kontrolünü alıp devreye önde girmek avantajdı. İkinci yarıda topa sahip olarak oynamak istedik. Samsunspor ikinci yarıda maç kaybetmeyen, ön tarafta etkili oyuncuları fazla olan bir takım. 70'te buldukları golle oyun 2-1’e geldi ve 80'de attığımız golle biraz rahatladık. Bugün ortaya koyduğu mücadele ve disiplinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Manisa deplasmanında kaybettiklerini hatırlatan Recep Uçar, “Geçen haftayı telafi etmek adına bu galibiyet önemliydi. Önümüzde 10 maçlık bir seri var ve ligin 3’te 1’inden daha az kalan bir süreden bahsediyoruz. Bundan sonraki süreçte iyi sonuçlar alarak hedeflediğimiz ilk 2’yi yakalayıp Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Samsunspor’un iyi bir teknik ekibi ve kadrosu var. Kendilerine de bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.