Dolar 35,9677
Euro 37,1790
Altın 3.307,49
BİST 9.951,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 7°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
7°C
Hafif Yağmurlu
Cts 7°C
Paz 7°C
Pts 7°C
Sal 8°C

Üniversite öğrencilerinin Erzurum’daki kış kampı eğlenceli geçiyor

ERZURUM (AA) – Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce (KYGM) Erzurum'da düzenlenen “6. Tematik Kış Kampı”na katılan …

Üniversite öğrencilerinin Erzurum’daki kış kampı eğlenceli geçiyor
3 Şubat 2022 14:21
216
A+
A-

ERZURUM (AA) – Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce (KYGM) Erzurum'da düzenlenen “6. Tematik Kış Kampı”na katılan üniversiteli kız öğrenciler, kartopu oynayıp kardan adam yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden (GSİM) yapılan açıklamaya göre, Erzurum GSİM ev sahipliğinde Osmaniye, Hatay, Muğla, Bolu, Kahramanmaraş, Samsun, Sinop, Zonguldak ve Uşak'taki yurtlarda kalan üniversiteli öğrencilerin katılımıyla kış kampı programı düzenlendi.

KYGM 6. Tematik Kış Kampı'na katılan 150 üniversiteli kız öğrenci, yurt bahçesinde kartopu oynayarak karın tadını çıkardı.

Kampa katılan ve birçoğu ilk defa kar gören öğrenciler, kardan adam da yapıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

KYGM 6. Tematik Kış Kampı'nın koordinatörlüğünü yapan Vedat Engin ile organizasyonda görevli Talip Önelge ve Havvanur Aksan da öğrencilerin kartopu oyununa bir süre eşlik etti.

Yoğun ders programı ve konferans ortamında gerçekleşen kampta, boş vakitte kartopu oynayan öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Muhabir: Kamuran Akkuş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.