Dolar 32,8807
Euro 35,1241
Altın 2.431,55
BİST 10.584,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

ÜNLÜ Menkul Kolay Hesap ile uzaktan hesap açılabilecek

İSTANBUL (AA) – ÜNLÜ Menkul, sermaye piyasalarında işlem yapmak isteyen bireysel yatırımcıların görüntülü görüşme ile, uzaktan hesap açmalarını …

ÜNLÜ Menkul Kolay Hesap ile uzaktan hesap açılabilecek
10 Mart 2022 14:26
421
A+
A-

İSTANBUL (AA) – ÜNLÜ Menkul, sermaye piyasalarında işlem yapmak isteyen bireysel yatırımcıların görüntülü görüşme ile, uzaktan hesap açmalarını sağlayacak ÜNLÜ Menkul Kolay Hesap uygulamasını devreye aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, App Store veya Google Playstore'da yer alan ÜNLÜ Menkul Kolay Hesap uygulamasını ücretsiz indirerek gerçekleştirilebilen hesap açma işlemi sayesinde, kurye beklemeye gerek kalmadan, bireysel yatırımcılar dijital onay ile hesap açılabilecek.

ÜNLÜ Menkul Kolay Hesap uygulamasında Süreci Başlat butonuna tıklandıktan sonra birkaç adımda gerekli bilgiler kolayca doldurulabiliyor.

Kimlik bilgileri, Yakın Okuma (NFC) ile uyumlu telefonlar sayesinde tek adımda doğrulanabiliyor. Sözleşmeler dijital olarak onaylandıktan sonra anlık görüntülü görüşme yaparak ya da görüşme randevusu oluşturularak hesap açma süreci tamamlanabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÜNLÜ Menkul Genel Müdürü Gamze Akgüney, bugüne kadar Türkiye sermaye piyasalarının gelişimi için vermiş oldukları desteği, dijitalleşmeye odaklanan her adımla daha da ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Akgüney, şunları kaydetti:

“Günümüzde dijitalleşme hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yenilikçi teknolojilere verdiğimiz önemle biz de iş yapış biçimimizde dijitalleşmeyi önceliklendiriyor, müşterilerimize verdiğimiz hizmet kalitesini dijital dönüşüm faaliyetlerimiz kapsamında daha üst seviyelere taşıyoruz. Bu kapsamda projelendirdiğimiz yeni hizmet ve uygulamaları devreye almaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Murat Birinci

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.