Dolar 32,5562
Euro 34,8667
Altın 2.427,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 32°C
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 19°C

VakıfBank’ın TradeOnline uygulaması piyasaları takip etmek isteyenlere kolaylık sunuyor

İSTANBUL (AA) – VakıfBank, piyasa işlemlerini anlık olarak takip etmek ve piyasalarda işlem yapmak isteyenler için TradeOnline uygulaması ile hız …

VakıfBank’ın TradeOnline uygulaması piyasaları takip etmek isteyenlere kolaylık sunuyor
13 Eylül 2021 11:42
205
A+
A-

İSTANBUL (AA) – VakıfBank, piyasa işlemlerini anlık olarak takip etmek ve piyasalarda işlem yapmak isteyenler için TradeOnline uygulaması ile hız ve kolaylık sağlıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, dijitalin kolaylaştırıcılığını müşterilerine sunduğu ürünlerle ortaya koyan VakıfBank, kişisel yatırımlarını takip etmek isteyenler için TradeOnline platformu ve mobil uygulaması ile çözüm üretiyor.

VakıfBank'ın piyasa ekranı TradeOnline'ı kullananlar, hisse senedi, vadeli işlem ve opsiyon piyasası, varant alım-satım işlemlerini kolaylıkla yapabiliyor. Ayrıca, Borsa İstanbul endeksleri ve piyasa verilerini ücretsiz olarak takip edebiliyor.

Aynı zamanda VakıfBank Mobil, internet bankacılığı veya şubeleri aracılığıyla hisse senedi işlemlerine tanımlı yatırım hesabı açan müşteriler, TradeOnline kullanıcı adı ve şifresiyle uygulamaya giriş yaparak Karma Düzey 1 ve endeks verilerini ücretsiz olarak izleyebiliyor.

Uygulama, BIST verilerinin derinlikli takibi için VakıfBank Mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla lisans satın alındığında, komisyon tutarına göre ücretsiz veri izleme fırsatları da sağlıyor.

Kişiselleştirilebilir menü ve ekran oluşturma özelliğiyle kullanıcının yatırımlarıyla ilgili verileri kolaylıkla takip etmesine imkan sağlayan TradeOnline'da “haberler” bölümüyle de finans piyasalarını yakından takip etmek mümkün oluyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.