DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Vivo’dan “myvivoshop ile alışveriş yap, Playstation 5 kazan” fırsatı

– Yılbaşına özel kampanyalar sunan myvivoshop’tan alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekiliş ile bir kişi yeni yılda Playstation 5 kazanma şansı yakalayacak

Banner Resmi
22.12.2022
100
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Vivo, tüm ürünlerini kullanıcılarla buluşturduğu online mağazasında tüketicilere yılbaşına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yılbaşına özel kampanyalar sunan myvivoshop'tan alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekiliş ile bir kişi yeni yılda Playstation 5 kazanma şansı yakalayacak.

15 Ocak tarihine kadar myvivoshop'tan alışveriş yapan vivo meraklıları, her 4 bin TL'lik harcamaları için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Noter huzurunda 10 Şubat'ta düzenlenecek heyecanlı çekilişle bir kişi Playstation 5 kazanma şansı bulacak. Kazanan kullanıcı 15 Şubat'ta açıklanacak. Çekiliş tüm modeller için yapılan alışverişlerde geçerli olacak. Ancak tüketicilerin tercihleri arasında özellikle V25 5G ve Y35 öne çıkıyor.

Bu özel çekilişin yanı sıra Vivo, yeni yıla girerken bu iki modele özel bir de yılbaşı kampanyası başlattı. Tüketiciler myvivoshop üzerinden V25 5G satın aldıklarında yanında TWS 2 ANC modeli kablosuz kulaklık, ekran onarım paketi ve araç şarjı; Y35 satın aldıklarında da yanında 1 yıl ek garanti, TWS 2e ANC kablosuz kulaklık ve selfie çubuğu hediye ediliyor.

– V25 5G: üstün kalite ve kamera performansı

7,79 mm inceliğe ve 2.5D gövdeye sahip olan V25 5G, hafif ve ince gövdesi ile kullanıcıların ellerine rahat bir şekilde oturuyor. Vivo, ilk kez V23 serisinde ortaya koyduğu, cihazların arka panelinin UV ışığına maruz kaldığında farklı açılarda farklı renklere dönüşmesini sağlayan Renk Değiştiren Florit AG Cam özelliğini V25 5G'de de sürdürüyor.

Gebze'de bulunan Vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y35, şık ve zarif tasarımı gelişmiş teknoloji ile buluştuyor. Cihaz kullanıcılara güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisiyle yüksek performans, 8 GB RAM'i ile de yüksek bellek kapasitesi sunuyor.

256 GB depolama alanı kullanıcıların fotoğraf, video ve oyunlarını diledikleri kadar uzun süre güvenle saklamalarına olanak veriyor. 8 GB'a kadar boş olan ROM alanı genişletilmiş RAM olarak kullanılarak uygulamalar arasında daha sorunsuz geçiş yapılabiliyor, tüm uygulamaların tereddütsüz indirilip donma yaşamadan çalıştırılabiliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.