Dolar 32,2810
Euro 35,0340
Altın 2.480,70
BİST 10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Yeşilay Düzce Şube Başkanı Dilber’den Sigarayı Bırakma Günü mesajı

DÜZCE (AA) – Yeşilay Düzce Şube Başkanı Ali Dilber, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Dilber, mesajında, sigara …

Yeşilay Düzce Şube Başkanı Dilber’den Sigarayı Bırakma Günü mesajı
9 Şubat 2022 13:41
168
A+
A-

DÜZCE (AA) – Yeşilay Düzce Şube Başkanı Ali Dilber, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dilber, mesajında, sigara bağımlılığı olan ve bırakmaya çalışan vatandaşlar için geliştirilen “Bırakabilirsin” uygulamasının mobil versiyonunun hizmete sunulduğunu belirtti.

Yeşilay olarak tütün bağımlılığıyla mücadelede önemli adımlar attıklarını belirten Dilber, “Hem bağımlılığın oluşmasını engellemek hem de bağımlılıktan kurtulmaya destek olmak için pek çok çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımıza bir yenisini ekleyerek, 'Bırakabilirsin' mobil uygulamasını vatandaşlarımıza sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Artık herkes sigaradan kurtulma sürecinde ihtiyaç duyduğu desteği uygulamamızdan alabilecek.” bilgisini verdi.

Dilber, uygulamanın sigarayı bırakma sürecinde kişilere destek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Uygulama kapsamında sigarasız geçen gün sayısı ve sigara içmeyerek sağlanan ekonomik tasarruf bilgiler de yer alıyor. Daha fazla desteğe ihtiyaç duyanlar ise ücretsiz olarak Yeşilay Danışmanlık Merkezi Danışma Hattı 115'e ulaşabiliyorlar. Herkesin erişebileceği ve her an yanlarında olacak bir uygulamayı hizmete sunmaktan mutluluk duyuyor; tüm vatandaşlarımıza 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nde 'Bırakabilirsin' diyoruz.”

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.