Dolar 32,9831
Euro 35,2942
Altın 2.455,55
BİST 10.640,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Yığılca dernekleri iftarda bir araya geldi

DÜZCE (AA) – Yığılca dernekleri düzenlenen iftarda bir araya geldi. Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş ve Belediye Başkanı Rasim Çam'ın …

Yığılca dernekleri iftarda bir araya geldi
18 Nisan 2022 11:45
152
A+
A-

DÜZCE (AA) – Yığılca dernekleri düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş ve Belediye Başkanı Rasim Çam'ın önderliğinde ilçede bir araya gelen dernek yöneticileri ve üyeleri birlikte iftar yaparak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Altuntaş, yaptığı konuşmada, dernek başkanlarını bir arada görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Değerli başkanlarımızı bir arada görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sizler bulunduğunuz bölgelerde Yığılcalı gurbetçilerimizi temsil ediyorsunuz. Eksiksiz katılmanız bir arada olup önümüzdeki süreçte de birlik ve beraberliğinizin daim olmasını dilerim. Allah niyetlerinizi kabul etsin.” dedi.

İftar sonunda son aşmamasına gelinen 1. Yığılca Festivali'nin tarihi ve içeriği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

İftara, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Yılgın ve Ramazan Muhterem Baltacı, Yığılca Eğitim Kültür Turizm Derneği Başkanı Gökhan Alkan, Yığılca Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Vergili, Yığılca Hizmet Derneği Başkanı Hüseyin Dağdelen, Yığılcaspor Kulübü Başkanı Uğurcan Çamlı, Yığılca Eğitim Kültür Dayanışma ve İnsani Yardım Başkanı Fahri Altınkayık ve Ahmet Kuşcu, Karadeniz Ereğli Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Yıldırım, Bolu Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Şahin, Gebze Çayırova Darıca Dilovası Düzceliler Derneği Başkanı Durmuş Yağcı, Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş, Körfez Düzce ve Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fettah Gürbüz katıldı.

Muhabir: Yücel Velioğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.