Dolar 32,3533
Euro 34,7846
Altın 2.393,80
BİST 10.260,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Yunan vekile Türk bayrağı ile cevap

BRÜKSEL’DE DÜZENLENEN AVRUPA PARLAMENTOSU GENEL KURULU’NDA TÜRK BAYRAĞINI YIRTAN YUNANİSTAN’IN IRKÇI VEKİLİ LOANNİS LAGOS’A TEPKİLER SÜRÜYOR. ORDU’DA, ÇEKTİKLERİ VİDEOLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞARAK FENOMEN OLAN HASAN YİĞİT VE SAMİ İSEN, LOANNİS LAGOS’A YUNAN BAYRAĞI İLE CEVAP VERDİLER.

Yunan vekile Türk bayrağı ile cevap
13 Ağustos 2021 07:27
555
A+
A-

Brüksel’de düzenlenen Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu’nda Türk bayrağını yırtan Yunanistan’ın ırkçı vekili Loannis Lagos’a tepkiler sürüyor.

Ordu’da, çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak fenomen olan Hasan Yiğit ve Sami İsen, Loannis Lagos’a Yunan bayrağı ile cevap verdiler.

Bir göl kenarında çektikleri görüntüde ellerinde Yunan bayrağını alan Hasan Yiğit ve Sami İsen, Loannis Lagos’a “Sizi ilk denize döktüğümüzde sıcaktı. Şu an kar kış. Şimdi sizi yine denize döksek hipotermiden ölürsünüz. Konya kadar bir şeysiniz sizi denize dökmeye de gerek yok, şu göl yatar size. Ondan sonra bizim balıkçılar tezgahlarda hamsi yerine Yunan satar” dedi.

Yunan bayrağı ile Türk bayrağını kıyaslayan ikili, Türk bayrağını göstererek, “Bayrağa bak bayrağa. Bu bayrak rengini şehitlerimizin kanından almış. Uğruna ölünen tek bayrak bu bayrak. Hay maşallah” ifadelerini kullandılar.

İkili daha sonra Yunan bayrağını buruşturarak göle attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.