Dolar 32,2960
Euro 34,7983
Altın 2.409,80
BİST 10.270,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 20°C

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Bayburt ve Gümüşhane’yi ziyaret etti

– Özdağ, Bayburt’ta şehitler anısına Atatürk Anıtı’na kırmızı gül bıraktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Bayburt ve Gümüşhane’yi ziyaret etti
23 Aralık 2023 19:09
80
A+
A-

BAYBURT (AA) – Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bayburt ve Gümüşhane'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Programı kapsamında Bayburt'a gelen Özdağ, Saat Kulesi Meydanı çevresindeki esnafı ziyaret etti.

Ümit Özdağ ve beraberindekiler, daha sonra Saray Bahçesi'ndeki Atatürk Anıtı'na kırmızı gül bıraktı, şehitler için dua okudu.

Daha sonra Gümüşhane'ye geçerek Atatürk Caddesi'ndeki esnafı da ziyaret eden Özdağ, kafede öğrenciler ve vatandaşlarla buluştu.

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit ve gazilerin olduğunu belirten Özdağ, Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diledi.

Özdağ, şehitlerin hepsinin Türk milletinin evladı olduğunu ifade ederek, “Ama birisi, Gümüşhane Şiranlı İsmail Yazıcı kardeşimiz. Hepsine Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza da Cenab-ı Allah'tan şifalar diliyoruz.” dedi.

Özdağ, Türkiye'nin her yerinde partisinin il başkanlıklarınca Atatürk heykellerinin önüne şehit ve gaziler anısına çiçek bırakıldığını, kendisinin de bunu Bayburt'ta gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Kemal Kaymak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.