DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

A Milli Kadın Hokey Takımı’nın Amasya’daki dördüncü etap kamp çalışmaları başladı

AMASYA (AA) – A Milli Kadın Hokey Takımı'nın Amasya'daki dördüncü etap hazırlık kampı başladı. Milli takım, Amasya Spor Salonu'nda …

Banner Resmi
28.11.2022
215
A+
A-

AMASYA (AA) – A Milli Kadın Hokey Takımı'nın Amasya'daki dördüncü etap hazırlık kampı başladı.

Milli takım, Amasya Spor Salonu'nda günde çift idman yaparak 7-10 Aralık'ta Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleştirilecek Salon Hokeyi Kadınlar Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

17 sporcunun katıldığı kamp, 10 gün sonra tamamlanacak.

Milli takım antrenörü Yasin Yükseler, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önceki 3 kamp sürecini verimli bir şekilde tamamladıklarını, dördüncü kamp dönemini de aynı şekilde geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurgulayan Yükseler, “Avrupa Şampiyonası öncesi Amasya’ya son kampımız için tekrar geldik. Avrupa Şampiyonası öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ama bu son kampın önemi fazlasıyla büyük. Umarım sporcularımızın adaptasyonu ve teknik kadronun adaptasyonu yüksek olur.” diye konuştu.

Milli takım kaptanı Perihan Çınar ise “Çok iyi hazırlık süreci geçirdik, toplamda bu dördüncü kampımız. Almanya'da 8 takımın bulunduğu güçlü bir arenaya katılacağız. Hedefimiz ilk 4’e girmek. Eğer ilk 4’ü zorlayıp girebilirsek dünya kupası biletini elimize almış olacağız. Umarım başarılı bir turnuva geçer.” ifadelerini kullandı.

Milliler, 6 Aralık'ta Avrupa Şampiyonası'na katılmak için Almanya’nın Hamburg kentine gidecek.

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.