Dolar 32,7708
Euro 35,5078
Altın 2.485,98
BİST 10.881,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Kaymakam Güldoğan, fabrika ziyaretlerinde bulundu

AMASYA (AA) – Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren tekstil ve kereste fabrikalarını ziyaret etti.Ziyaretinde fabrika çalışanlarıyla sohbet eden Güldoğan, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.Sanayi k…

Kaymakam Güldoğan, fabrika ziyaretlerinde bulundu
7 Nisan 2023 17:59
102
A+
A-

AMASYA (AA) – Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren tekstil ve kereste fabrikalarını ziyaret etti.

Ziyaretinde fabrika çalışanlarıyla sohbet eden Güldoğan, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sanayi kuruluşlarının üretim alanlarındaki çalışmaları yerinde görmek, sanayici ve iş insanlarıyla karşılıklı istişarelerde bulunmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getiren Güldoğan, “Merzifon Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün gelişiyor. Vatandaşlarımız için önemli ölçüde istihdam sağlayan yatırımcılarımızla sık sık bir araya geliyor ve taleplerini dinliyoruz. Devletimiz yatırımcıları her zaman desteklemektedir. Bizler de yatırımcılarımızın önünü açmak ve yeni iş sahaları oluşturmak için çaba sarf ediyoruz.” dedi.

Sanayi kuruluşlarının hem üretim hem ihracat hem de istihdam alanında ülke ekonomisine önemli bir katkı sağladığını vurgulayan Güldoğan, yatırım yapmak isteyen sanayici ve iş insanlarının her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Güldoğan'a ziyaretlerinde Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntaş eşlik etti.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.