Dolar 33,8891
Euro 37,7634
Altın 2.739,66
BİST 9.982,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Fanta Fest, Tarkan ve Ceza Konserleri ile Festival Coşkusuna Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Fanta Fest, Tarkan ve Ceza Konserleri ile Festival Coşkusuna Tüm Hızıyla Devam Ediyor
12 Ağustos 2024 22:24
9
A+
A-

Farklı aktivitelerle zenginleştirilen iki etkinliğe yoğun ilgi gösteren yüz yetmiş binin üzerinde müziksever, Tarkan ve Ceza’nın unutulmaz performanslarıyla eğlendi.

17.si düzenlenen ve şimdiye kadar yaklaşık yedi milyon müzikseveri birbirinden ünlü sanatçılarla bir araya getiren Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, tüm hızıyla devam ediyor. Yazın enerjisi ile müzik ve eğlenceyi bu sene 7 şehre taşıyacak olan Festival, bu seneki ilk iki durağı olan İstanbul ve Ankara’da 170 binin üzerinde kişiyi ağırladı.

Kozmetikten giyime, gıdadan teknolojiye farklı sektörlerden onlarca markanın katılımıyla renklenen Fanta Fest, gün boyunca etkinlik alanında gerçekleşen DJ performansları, festivale özel saç ve makyaj uygulamaları, düzenlenen oyunlar ve yarışmalarla tam bir festival havasında geçiyor. Megastar Tarkan ve Türkiye’nin rap müziğine yön veren efsanevi sanatçısı Ceza’nın performanslarıyla taçlanan Fanta Fest, müzik severler için kaçırılmayacak bir deneyime dönüşüyor.

Tarkan Yeni Albümü “Kuantum 51”in İlk Konserini Fanta Fest’te Verdi

7 yıl aradan sonra kaydettiği yeni albümü “Kuantum 51”i geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluşturan Tarkan; albümün ilk konserini Fanta Fest kapsamında İstanbul’da verdikten sonra, Fanta Fest’in Ankara konserinde de unutulmaz bir geceye imza attı.

Konserlerin açılışını albümde yer alan ve söz-müziği kendisine ait olan “YO” parçasıyla yapan, ‘’Darmaduman’’ ve Enseyi Karartma gibi çok beğenilen yeni şarkılarını da seslendiren Tarkan’a alanı dolduran on binler tek bir ağızdan eşlik etti. ‘’Dudu, Gül Döktüm Yollarına, Kuzu Kuzu’’ gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra; sahnedeki görsel şovu, özlenen dansları ve bitmeyen enerjisi ile sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. Tarkan’a sahnede Can Şengün (Elektro Gitar), Alp Ersönmez (Bass Gitar), Volkan Öktem (Davul), Serhat Ersöz & Matthew Erdem (Klavye), Ayhan Günyıl, Ateş Berker Öngören (Akustik Gitar), Faruk Emre Kürklüoğlu, Ozan Öztürk (vokal) gibi birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan orkestrası eşlik etti. 

İki konserinde de hayranlarının yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkan Tarkan, üçüncü kez Fanta Fest’te sevenleriyle buluştuğunu belirterek “Çok mu özleştik, kaç sene oldu 11 mi 12 mi? Muhteşem bir kalabalık var bu gece, Ankara muhteşemsin! Çok teşekkürler ilgi ve sevginiz için. Yeniden bir Fanta Fest turnesinde bir aradayız. Söz veriyorum arayı bu kadar açmayacağım bir daha. Sizleri çok seviyorum. Bizlere, unutulmaz bir gece yaşattınız, umarım duygularımız karşılıklıdır ve sizler de öyle hissediyorsunuzdur.’’ dedi.

Rap Müziğin Efsane İsmi Ceza Tekrardan Fanta Fest Sahnesinde

Fanta Fest’te dördüncü kez müzikseverlerle buluşan ve Fanta Fest’in açılışını yapan Ceza, İstanbul ve Ankara’daki alanları dolduran ve sahneye çıktığında kendisini alkışlara boğan sevenlerini “Selamlar başkent, kim demiş Ankara’da deniz yok diye.  Dünyanın en güzel deniz manzarasına bakıyorum şu an. İlk kez 25 yıl önce gelmiştim, hala aynı heyecanla karşınızdayım. Sizleri çok seviyorum.’’ diyerek hayranlarını selamladı. Ceza konserde; en sevilen parçaları arasında yer alan ‘’Sus Pus’’ ve ‘’ Yerli Plaka ‘’nın yanı sıra; heyecanla beklenen ve çıkışının ilk haftasında 1 milyon dinlenmeyi geride bırakan “Yatay Zeka” adlı yeni albümünden ‘’Maytap’’ ve ‘’Sonu Yok’’ adlı şarkılarını da seslendirdi. 

Festival Coşkusu 5 Şehre Daha Taşınacak

İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı ve Ankara Atatürk Orman Çiftliği Konser Alanı’nda festival coşkusunu ortaya çıkaran Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, tüm hızıyla devam ediyor. Rotasını 7 Ağustos için Samsun’a çeviren Fanta Fest; 10 Ağustos’ta Gaziantep, 13 Ağustos’ta Adana, 16 Ağustos’ta Antalya ve 19 Ağustos’ta ise İzmir’de gerçekleşecek. 

 

Daha Daha uygulamasında biriktirilen 2.000 Fanta puanla, uygulamadan biletini edinen herkese açık olan Fanta Fest’in biletleri, bu sene eş zamanlı olarak Mobilet uygulamasında da satışa sunuluyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.