Dolar 32,7876
Euro 35,0929
Altın 2.459,68
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 30°C
Per 29°C

Prime Video, My Lady Jane (Lady Jane’im) Dizisinin Resmi Fragmanını Yayınladı

Prime Video, My Lady Jane (Lady Jane’im) Dizisinin Resmi Fragmanını Yayınladı
24 Mayıs 2024 12:00
65
A+
A-

Prime Video, fantastik Tudor dünyasında geçen yeni macera dolu ve heyecan verici romantik dizi My Lady Jane’in (Lady Jane’im) resmi fragmanını yayınladı. Sekiz bölümün tamamı 27 Haziran 2024 Perşembe günü dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede yalnızca Prime Video’da yayınlanacak. Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Çok satanlar listesindeki kitaptan ilham alınarak hazırlanan My Lady Jane (Lady Jane’im), Kral VIII. Henry’nin oğlu Edward’ın tüberkülozdan ölmediği, Leydi Jane Gray’in kafasının kesilmediği ve hain kocası Guildford’un olmadığı İngiliz kraliyet tarihini radikal bir şekilde yeniden anlatıyor. Bu macera dolu ve gösterişli yeni serinin merkezinde, kraliçe olarak taç giymenin şokunu yaşayan ve kendini başındaki tacı (ve tabii başını da) hedef alan hain kötü adamların karşında bulan zeki ve inatçı Jane yer alıyor. My Lady Jane (Lady Jane’im), gerçek aşk ve yüksek adrenalinli destansı bir hikaye olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Oyuncu kadrosunda Jane Gray rolünde Emily Bader yer alırken, Guildford Dudley rolüne Edward Bluemel (Killing Eve) hayat veriyor. Jordan Peters (Pirates) Kral Edward’ı canlandırıyor. Dominic Cooper (Preacher) Lord Seymour’u, Anna Chancellor (Pennyworth) Jane’in annesi Lady Frances Gray’i ve Rob Brydon (The Trip) Guildford’un babası Lord Dudley’i oynuyor.   Jim Broadbent (The Duke), Jane’in amcası Leicester Dükü olarak karşımıza çıkıyor.

Henry Ashton (Outlander), Guildford’un erkek kardeşi Stan’i, Isabella Brownson (Napoleon) ve Robyn Betteridge (Wheel of Time), Jane’in kız kardeşlerini canlandırıyor. Kate O’Flynn (Landscapers) ve Abbie Hern (Enola Holmes 2), sırasıyla Kral’ın kız kardeşleri Prenses Mary ve Prenses Bess’i oynuyor. Diğer oyuncular arasında Máiréad Tyers (Extraordinary), Joe Klocek (The Dry) ve Michael Workeye (This is Going to Hurt) yer alıyor.

Yaratıcı Gemma Burgess (Brooklyn Girls üçlemesi) ortak dizi sorumlusu/idari yapımcı olarak rol alıyor. Meredith Glynn (The Boys) ortak dizi sorumlusu/idari yapımcı, Laurie MacDonald (Men In Black, Gladiator) ve Sarah Bradshaw (The Mummy) ise idari yapımcılar olarak karşımıza çıkıyor. Jamie Babbit (Only Murders in the Building) sekiz bölümden beşinin yönetmenliğini yapıyor ve dizinin yapım yönetmeni/idari yapımcısı olarak görev alıyor.

My Lady Jane (Lady Jane’im) Hakkında

1553’te yalnızca dokuz gün boyunca İngiltere Kraliçesi olan ve ardından idam edilen genç Tudor soylusu Lady Jane Grey’in trajik hikayesini izlemeye hazırlanın. Ama bu sefer tarihi, olması gerektiği şekilde yeniden anlatıyoruz ve çaresiz genç kız bu kez kendini kurtarıyor! Bu dizi; aksiyon, tarih, fantezi, komedi, romantizm ve eğlence dolu, alternatif bir evrende geçen gerçek aşkın destansı hikayesidir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.