Dolar 33,6398
Euro 37,1452
Altın 2.655,47
BİST 9.816,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
28°C
Parçalı Bulutlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Üsküdar’da ‘Gezgin Oyun Parkı’ Etkinlikleri Sürüyor

Üsküdar’da ‘Gezgin Oyun Parkı’ Etkinlikleri Sürüyor
12 Ağustos 2024 02:24
5
A+
A-

Başkan Dedetaş: “Sokaklar aslında bizlerin ve çocukların. Biraz bunu da yaşayalım diye, birlikte olalım, mutlu olalım diye bu organizasyonu yaptık”

 

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, kendisine ulaşan ve 39 çocuğun imzası bulunan bir mektuptaki sokak oyunları talebini hayata geçirerek başlattığı “Gezgin Oyun Parkı” etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

 

Üsküdar Belediyesi, çocukların şehirde sağlıklı büyüme ve oyun hakkını koruma, eşitlik ve kapsayıcılık ilkeleriyle donatılmış oyun ve rekreasyon hizmetlerini benimseyerek çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu kapsamda ikincisini gerçekleştirdiği “Gezgin Oyun Parkı” etkinliği Çengelköy Huzurtepe Sokak’ta devam etti. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın da katıldığı etkinlikte, çocuklar 14.00 ile 16.00 saatleri arasında sokak üzerinde hazırlanan oyun alanlarında yüzlerce çocuk aktivitelere katılarak doyasıya eğlendi.

 

Üsküdar Belediyesi tarafından çocuklar için yiyecek, içecek ve balon dağıtımı yapan stantlar da kuruldu. 

 

“SİZİ ÇOK SEVİYORUM BAŞKANIM’’ YAZILI PANKARTLAR HEDİYE EDİLDİ

 

Etkinlikte, mektup gönderen çocuklar başta olmak üzere birçok çocuk “Sizi Çok Seviyorum Başkanım”  yazılı pankart ve resimleri Başkan Dedetaş’a hediye etti. Çocuklar Başkan Dedetaş’a uzun uzun sarılırken, velileri de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

“BUGÜNÜN MİMARI ÇOCUKLARIMIZ”

 

Başkanı Sinem Dedetaş, etkinlikte yaptığı konuşmada duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugünün mimarları çocuklarımız, imza topladılar. Onların imzalarıyla bu organizasyonu başlattık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu enerjiyi paylaşmak muhteşem. Tabii sokaklar aslında bizlerin ve çocukların. Biraz bunu da yaşayalım diye, birlikte olalım, mutlu olalım diye bu organizasyonu yaptık. Böyle bir ilgi olmasından dolayı çok mutluyuz.” dedi.

 

“BAYAĞI BİR EĞLENCELİ”

 

Etkinliğe katılan çocuklardan Emine Eren Bayır, gününün çok güzel geçtiğini kaydederek, “İlk önce resim çizdik sonra da parkurlara devam edeceğiz. Çocukların gelişmesini sağlıyor böyle etkinlikler ve bayağı eğlenceleli.” şeklinde konuştu.

 

Serra Maçal da, “Burada çok eğleniyorum. Bisiklet sürdüm, oyun oynadım. Meyve suyu içtim, yemek yedim.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.