DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Ordu ve Artvin’de emniyet kemeri uygulaması yapıldı

ORDU (AA) – Ordu ve Artvin'de İçişleri Bakanlığının “Bayramınız kemerli olsun” kampanyası kapsamında emniyet kemeri denetimi gerçekleştirildi …

Ordu ve Artvin’de emniyet kemeri uygulaması yapıldı
Banner Resmi
30.04.2022
187
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu ve Artvin'de İçişleri Bakanlığının “Bayramınız kemerli olsun” kampanyası kapsamında emniyet kemeri denetimi gerçekleştirildi.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde Karşıyaka Spor Tesisleri önündeki uygulama noktasına gelen Vali Tuncay Sonel, denetim sırasında sürücülerin ve yolcuların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

İçişleri Bakanlığının Ramazan Bayramı için başlattığı “Bayramınız kemerli olsun” kampanyasını anlatan Sonel, emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonuyla konuşulmaması, hız sınırlarına uyulması konularında sürücülere uyarılarda bulundu.

Sonel, araçta bulunanlara çikolata ikram etti, çocuklara da oyuncak ve kitap verdi.

Vali Sonel, emniyet kemerleri takılı sürücü ve yolculara teşekkür ederek, “Bayramınız kemerli olsun. Yolunuz açık olsun. Sizlere sağlıklı, mutlu, hayırlı bayramlar diliyoruz. Lütfen trafik kurallarına uyarak seyahat ediniz. Sizlerin hayatı her şeyden önemli.” dedi.

Trabzonspor taraftarı sürücü ve yolcularla sohbet eden ve takıma başarı dileğinde bulunan Sonel, “Sevinciniz, coşkunuz hüzne dönüşmesin. Aman yavaş gidin. Selametle gidin.” diye konuştu.

Sonel, Trabzonspor'un maçı dolayısıyla dün ve bugünkü uygulamalarda Trabzon'a doğru yoğun bir trafik akışının olduğunu gördüklerini belirterek, “Bu vesileyle Trabzonspor'a da başarılar diliyoruz. Jandarmamıza, emniyetimize, güvenlik güçlerimize ve tüm ekibimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sürücülerimize, yolcularımıza, vatandaşlarımıza da kazasız belasız hayırlı yolculuklar, sağlıklı, mutlu bayramlar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

– Artvin

Artvin'de kentin giriş çıkışları ve Sarp Sınır Kapısı başta olmak üzere birçok farklı noktada denetimlerde bulunan polis ve jandarma ekipleri, emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulunarak bilgilendirici broşürler dağıtıyor.

Vali Yılmaz Doruk, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç ile farkındalık oluşturarak emniyet kemerinin önemine dikkati çekmek amacıyla polis ve jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamaya katıldı.

Kent girişindeki denetim ve uygulama noktasına gelen Vali Doruk, durdurulan araçlardakilere İçişleri Bakanlığının Ramazan Bayramı için başlattığı “Bayramınız kemerli olsun” kampanyasını anlattı.

Sürücüler ile yolcuların bayramını kutlayan Doruk, emniyet kemeri kullanmaları yönünde uyarılarda bulunarak bilgilendirici broşürler dağıttı.

Bayram öncesi ve bayram sürecinde trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla uygulama ve denetimlerin kesintisiz devam edeceğini vurgulayan Doruk, huzurlu ve güzel bir bayram için trafiğe çıkan tüm sürücülerin kurallara harfiyen uymalarını istedi.

Muhabir: Kemal Kaymak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.