DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Ordu’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde tatilciler teleferik için uzun kuyruklar oluşturdu

ORDU (AA) – Ordu'da Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 530 metre yüksekliğindeki Boztepe'ye gitmek isteyen vatandaşlar, teleferik önünde …

Banner Resmi
21.07.2021
267
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu'da Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 530 metre yüksekliğindeki Boztepe'ye gitmek isteyen vatandaşlar, teleferik önünde yoğunluğa neden oldu.

Kentin seyir terası konumundaki Boztepe'ye yerli ve yabancı konuklar, kara yolunun yanı sıra teleferikle de ulaşabiliyor.

Eşsiz manzara eşliğinde Boztepe'ye 10 dakikada ulaşım sağlayan teleferik, Kurban Bayramı'nın ilk gününde binlerce kişiye hizmet verdi.

Zaman zaman sosyal mesafeyi ihlal eden vatandaşları ise polis ekipleri megafonla uyardı.

Almanya'dan ailesiyle gelen Yasin Kuru, AA muhabirine, memleketini çok özlediğini belirterek, ilk fırsatta teleferikle Boztepe'ye çıkmak istediğini söyledi.

Teleferiğe binmek için yaklaşık bir saat sıra beklediğini belirten Kuru, bu kadar uzun kuyruk olacağını tahmin edemediklerini dile getirdi.

Ailesiyle İstanbul'dan gelen Hanife Aydın ise bu yıl tatillerini Karadeniz Bölgesi'nde geçirmeye karar verdiklerini ifade ederek, “Karadeniz'de de ilk durağımız Ordu oldu. Boztepe'de muazzam bir manzara sizi karşılıyor. İlk defa teleferik kullandık. Çok beğendik.” diye konuştu.

Kocaeli'nden gelen Fatih Tut, Karadeniz turu kapsamında kentte bulunduğunu belirterek, “Ordu'da teleferik kullanarak Boztepe'ye çıkacağız. Boztepe'nin ününü daha önce pek çok sefer duymuştuk. Biz de bu fırsatı değerlendirelim istedik.” dedi.

Muhabir: Şükran Yücel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.