Dolar 32,5453
Euro 34,9629
Altın 2.424,97
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C

BİZLERİ SATIN ALACAK PARA İCAT OLMADI”…

BİZLERİ SATIN ALACAK PARA İCAT OLMADI”…
9 Mayıs 2023 22:19
174
A+
A-

TARAFTAR VE TARAFTAR GRUPLARI BAŞKANI ANIL:

“BİZLERİ SATIN ALACAK PARA İCAT OLMADI”…

Samsunspor Taraftar ve Taraftar Grupları Başkanı Toguç Ali Anıl yaptığı açıklamada, taraftar gruplarına, liderlerine ve Samsunspor’a şampiyonluk yolunda destek veren herkese teşekkür etti.

Anıl,”Taraftar gruplarını eleştirenleri asla unutamayacağız. Kalbimizin onlara karşı kırık olduğunu unutmasınlar. Herkesin eleştiğinde bizde eleştirseydik, yıksaydık bu günleri biraz zor görürdük” dedi.

HEP TOPARLAYICI OLDUK
“Samsunsporumuz’un şampiyonluğunda Başkanımız Yüksel Yıldırım’dan sonra en büyük emeği olan Samsunspor Taraftar Gurupları’na, ilçelerimizdeki ve Türkiye’deki Samsunspor taraftar temsicilerine, büyük Samsunspor taraftarlarımıza, iyi günde, kötü günde, yağmurda, çamurda, bütün krizlerde Samsunsporumuz’un ve başkanının yanında duran, yıllardır toparlayıcı rol üstlenen kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Taraftar gruplarını eleştirenleride unutmayacağımızı, kalbimizin onlara karşı kırık olduğunu unutmasınlar. Herkezin eleştiğinde bizde eleştirseydik, yıksaydık bu günleri biraz zor görürdük.

HEP DİK DURDUK
Bizlere yandaş dediniz, satılmış dediniz, yalaka dediniz ama bizler herşeyi göğüsledik. Dik durduk. Bizler Samsunspor’u şampiyon olsun diye sevmedik.

Şunu unutmayın, biz taraftar gruplarını satın alacak para icat olmadı. Bizler Samsunspor’un menfati için ne gerekiyorsa onu yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.

Adımız anılmasada, zikredilmesede biz bu memleketin Serdengeçti’leriyiz. Bizlere (Hiçbiryerde yoksunuz, sesiniz soluğunuz çıkmıyor) diyenler şunu unutmasın, kriz nerdeyse biz ordaydık.

Büyükşehirdeydik, futbolcularla toplantıdaydık, hocamızla, yönetimle toplatıdaydık, başkanımızla toplantıdaydık. Bunları paylaşmadık. Biz hep ameliyathanedeydik. Çoğunun videosu da mevcutdur.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
200 kişinin sahneye çıkıp teşekkür edildiği yerde, Taraftar Grubu Başkanları’mıza neden teşekkür etmedik, reislerimize neden teşekkür etmedik.

Volkan Altun, Ümit İrem, Kenan Karpuzoğlu, Cüneyt Şenkal, Mehmet Çetir, M. Doğukan Bayrak, Hikmet Şimşek, Melih Demirbaş, Mehmet Sarıözkan, bu kardeşlerimiz kolay yetişmiyor. Hepsinin bu memleket adına, Samsunspor adına çok büyük emekleri var. İsimleri okunup onore edilebilirdi. Bunlar sdatyumda insanları coşturan, birleştiren, güzelleştiren, sorumluluk alan reislerimiz. İsmini sayamadığım ilçelerde ve Türkiye’de olan temsilcilerimiz de var. Hepsinden Allah razı olsun.

KİMSENİN ELEMANI DEĞİLİZ
Eskisinden daha fazla çalışacağız. Samsunsporumuz’un daha güzel yerlere gelmesi için çaba sarfedeceğiz. Şunu kimse unutmasın, bizler kimsenin elemanı değiliz. Başkanımızı Samsunspor için aldığı sorumlukdan dolayı çok seviyoruz. Bizler Samsunsporluyuz, Samsunspor için önümüzdeki sezon destek anlamında yapabileceğimizin en iyisini yapacaz. Saygılarımla Allah’a emanet olun.”
Tonguç Ali ANIL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.