DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Samsun’da balıkçılarla bir araya geldi:

SAMSUN (AA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun'da balıkçılarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere …

Banner Resmi
02.07.2021
285
A+
A-

SAMSUN (AA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun'da balıkçılarla bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği kentte, Tütün İskelesi'ndeki Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Töreni'ne katıldı.

Kıyı şeridinde çalışma yapacak CHP gemisini buradan uğurlayan Kılıçdaroğlu, denize çiçek bıraktı.

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Artvin'in Hopa ilçesinden başlayıp Hatay'ın Samandağ ilçesine kadar deniz kıyı şeridinin gezileceğini, balıkçılarla sorunlarının görüşüleceğini, her bölgenin kendini özgü sorunlarının ayrı ayrı raporlanacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin olağanüstü bir coğrafyaya sahip olduğunu vurgulayarak “Türkiye'nin üç tarafı denizlerle çevrili. Ayrıca kendi kara sınırları içinde Marmara Denizi gibi olağanüstü bir denize sahip. Oradaki sorunları hep beraber görüyorsunuz, müsilajın yarattığı tahribatın hepimize endişe yarattığını hepimiz üç aşağı beş yukarı biliyoruz zaten.” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Balıkçılarımızın sorunları var. O sorunları gündeme getirmek, ayrıca milletvekillerimizin tek tek gidip balıkçılarımızla görüşmeleri, onların sorunlarını saplamaları, raporlaştırmaları bizim açımızdan son derece önemli ve değerli.” ifadelerini kullandı.

Bu çalışmaları yürütecek başta milletvekilleri olmak üzere, ekipteki herkese teşekkür eden Kılıçdaroğlu, çalışmalara Samsun'dan başlamanın özel bir öneminin bulunduğunu anlattı.

Kılıçdaroğlu, Kurtuluş Savaşı'nda önemli bir kent olan Samsun'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek “Sorunları saptama konusunda böyle bir çabanın ilk adımlarının Samsun'dan atılması da bizim için son derece değerli.” diye konuştu.

Daha sonra Kılıçdaroğlu, bir balıkçı teknesinde balıkçılarla bir süre sohbet etti.

Muhabir: Ülkü Parlakyıldız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.